Svet daleč stran

Ljubezen na prvi pogled

Z ohranjanjem slikovitega igrišča Golf de l’Isle Adam v naravnem okolju, polnem divjih živali, manj kot uro vožnje iz Pariza, so se Leslieju Pillierju uresničile sanje ...

Pobeg iz Pariza

Na idiličnem, gozdnatem pobočju le 45 minut iz prestolnice leži klub Golf de l’Isle Adam. To je eno najlepših igrišč v regiji Ile de France, kamor Parižani pobegnejo iz mesta in se povežejo z naravo. Nekdo, ki to počne vsak dan, je glavni skrbnik zelenic Leslie Pillier, ki svoj odnos do igrišča opisuje kot eno od ‘ljubezni na prvi pogled’.

  • LESLIE PILLIER

    Vodja vzdrževanja zelenic, Golf de lIsle Adam

    V igrišče sem se zaljubil, še preden sem prišel sem delat. Enkrat sem ga obiskal in zdel se mi je čudovit. Ko se je pojavila priložnost za to delo, sem ga preprosto moral dobiti!”

    LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- large
3033r-r2g021088- large

Panoramska lepota

Ni težko razumeti, zakaj se je Leslie zaklkjubil v klub Golf de l’Isle. Idealna lokacija sredi gozdnate doline Oise in del 200 hektarov velikega posestva s klubom v obnovljeni kmetiji iz 18. stoletja je raj za ljubitelje narave. Srečni igralci golfa, ki si na podeželju ‘polnijo baterije’, se med potjo po 6.188 m dolgem igrišču za 72 udarcev pogosto srečujejo z divjimi živalmi.

“Zame je čudovita vsa narava, ki nas obdaja. Pravkar sem videl tri jelene, imamo želve, zajce, čaplje, veliko divjih živali.”

 

Zapeljiv izziv

Leslie in njegova ekipa si prizadevajo slediti filozofiji, ki je prvotno vodila svetovno znanega arhitekta Ronalda Freama pri oblikovanju igrišča Golf de l’Isle, in sicer, da ‘mora igrišče vsakemu igralcu omogočiti, da si postavi cilj, ki ga lahko doseže, zapeljati pa mora tako začetnike kot najboljše igralce’. Ker je želel zagotoviti, da bodo široke pokošene steze z naravnimi valovitostmi in obsežne zelenice igralcem še naprej ponujale enake izzive in nagrade, je Leslie pred kratkim zaupal podjetju John Deere za nov in neizogiben način dela.

“Nikoli prej nisem kupil stroja John Deere, kaj šele celotnega voznega parka. To je bilo prvič in sploh mi ni žal. To je ena najboljših odločitev, kar sem jih kdaj sprejel.”

3033r-r2g021267-hero

Zanesljiv prijatelj

Igrišče je pridobilo velik ugled zaradi velike raznolikosti pokrajin, s katerimi se igralci srečujejo, in privlačnega oblikovanja lukenj, ki se prepletajo z gozdom in planoto, kar predstavlja čudovito sintezo med britanskimi in ameriškimi trendi. Za dosego takšnega rezultata so potrebni predanost, spretnost in pomemben vozni park, na katerega se je mogoče 100-odstotno zanesti.

“Stroji John Deere nam pomagajo pri našem delu, saj so zanesljivi in jih odlikuje zelo dobra kakovost rezanja. Zdaj imamo na voljo nekaj zelo dobrih strojev.”

260sl-r2g021160-large

Podporna struktura

Na igrišču Golf de l’Isle se je Leslie izpolnila želja preizkusiti vse velikosti strojev John Deere. Izkušnje z lastništvom so bile nadvse pozitivne – vse do poprodajnih[1] storitev lokalnih strokovnjakov. To partnerstvo mu omogoča, da se sprosti in osredotoči na ohranjanje pričakovanih visokih standardov, saj se lahko zanese na svojo ekipo in stroje, ki bodo poskrbeli, da bodo ‘obdobja nedelovanja’ postala stvar preteklosti.

“Naš odnos z zastopstvom John Deere je zelo dober. Naročimo del, ki ga potrebujemo, običajno je dostavljen v 24 urah in stroj je spet pripravljen za delo, brez težav.”

Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite svojega trgovca John Deere