Samovozni silokombajni

Z nakupom kombajna John Deere ne kupite zgolj najboljšega stroja na svetu. Pridružite se tudi ekipi. Ekipi, ki vam zagotavlja vrhunski servis in podporo pri neprekinjenem rezanju. Vendar to še ni vse. Standardna oprema je še ena lastnost: neprekosljiv ugled podjetja John Deere. Eno podjetje. Eno ime. Že vse od leta 1837.

Serija 8000

Naše stranke so nam za novo serijo silokombajna 8000 dale jasne smernice. Najboljša učinkovitost na svetu na šestih ključnih področjih: učinkovita poraba energije, kakovost krme, udobje, zanesljivost, oprijem in varčnost. Vse to je za nas predstavljalo velik izziv, vendar smo po našem mnenju vse te smernice izpolnili.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Vlaga v poljščinah se lahko na enem polju razlikuje za več kot 20 %, kar zahteva različno dolžino rezanja za zagotovitev popolnega stiskanja silaže brez kisika. HarvestLab 3000, nameščen na silokombajn John Deere, omogoča avtomatizirano nastavitev dolžine reza na podlagi vsebnosti suhe snovi.

ZAGOTOVLJENA VEČJA ZMOGLJIVOST.

ZAGOTOVLJENA VEČJA ZMOGLJIVOST.

S PAKETOM DURA LINE

Izmetne cevi za poljščine John Deere Dura Line so zdaj na voljo v treh paketih. Na voljo je popoln paket za vsako potrebo, odvisno od vaših individualnih zahtev žetve. Vsi ti paketi pa bodo zagotovljeno* delovali 3000 obratovalnih ur ali 5 let, kar koli je prej. S paketom Dura Line lahko naredite več. Zagotovljeno.

*V to zagotovilo niso vključeni strižni drog, noži, držala nožev in strgala za gladko drsenje.

Za podrobnosti se obrnite a svojega trgovca John Deere.