Samovozeči silokombajni – izdelani za rezanje

Silokombajni serije 8000

Silokombajni serije 8000

Serijo 8000 smo ustvarili za tisto, kar največ šteje: za učinkovitejšo pridelavo več visokokakovostne silaže. Izkusite zanesljivo vrhunsko zmogljivost rezanja ob najnižjih možnih stroških obratovanja.

Silokombajni serije 9000

Silokombajni serije 9000

Samovozni silokombajni serije 9000 so z vrhunskimi možnostmi analize in dokumentiranja poljščin, vrhunsko kakovostjo krme, izjemno zmogljivim jedrnim procesorjem in izjemnimi motorji pripravljeni, da dvignejo stvari na višjo raven.

Čakajo vas veliki popusti

Za vas smo pripravili Štiri posebne modele, ki bodo na voljo samo omejen čas, z znatnimi prihranki do višine 15.000 €. Oglejte si jih in poiščite tistega, ki je pravi za vas.

9500 Pro: popolna učinkovitost, brez AdBlue®

9500 Pro: popolna učinkovitost, brez AdBlue®

Povečajte svojo produktivnost in učinkovitost z našim vrhunskim silokombajnom. Ta zmogljiv stroj, opremljen z i-ready in guidance-ready, je že pripravljen za delovanje z najnovejšimi univerzalnimi prikazovalniki G5. Ponuja učinkovito avtomatizacijo, kot je Pro-Touch, in naš premijski paket LED-luči. Obrabni deli DuraLine Premium in zmogljiv pogon hederja zagotavljajo brezskrbno žetev z visoko razpoložljivostjo.

8600 Pro: preizkušena zmogljivost s strani DLG

8600 Pro: preizkušena zmogljivost s strani DLG

Model 8600, preizkušen pri zmogljivosti 239 t/h, zagotavlja spektakularno zmogljivost pri pri varčni porabi 0,47 l/t. Opremljen je z i-ready in guidance-ready ter deluje z sodobnimi univerzalnimi prikazovalniki G5. Ponuja učinkovito avtomatizacijo, kot je Pro-Touch in naš paket visokokakovostnih LED-luči. Obrabni deli DuraLine Premium in zmogljiv pogon hederja zagotavljajo brezskrbno žetev z visoko razpoložljivostjo.

8500 Pro: dvignite svoja pričakovanja

8500 Pro: dvignite svoja pričakovanja

Doživite učinkovito ravnanje s poljščinami ter zmogljiv pogon pri vseh poljščinah in v vseh razmerah. 8500 se ponaša z učinkovito avtomatizacijo, kot je Pro-Touch, in vključuje naš premijski paket LED-luči. Opremljen je z i-ready in guidance-ready ter je že pripravljen za delovanje z najnovejšimi univerzalnimi prikazovalniki G5. Zaznavanje kamenja, obrabni deli DuraLine Premium in zmogljiv pogon hederja zagotavljajo brezskrbno žetev z visoko razpoložljivostjo.

8200 Pro: nov motor, več mišic

8200 Pro: nov motor, več mišic

Zdaj z več moči in enako izjemnim pogonom ter učinkovitostjo pri žetvi, model 8200 prinaša tudi samodejni priklop hederja. Popolnoma je pripravljen za delovanje z najnovejšim univerzalnim prikazovalnikom John Deere G5 in vključuje naš premijski paket LED-luči. Obrabni deli DuraLine Premium in zaznavanje kamenja zagotavljajo brezskrbno žetev z visoko razpoložljivostjo, medtem ko funkcije, kot je ProTouch, prinašajo učinkovito avtomatizacijo.

Hederji za travo

Hederji za travo

Če želite poskrbeti za temeljito zbiranje trave z visokim izkoristkom, lahko izbirate med pobiralniki serije 6X9 in serije R.

Hederji za koruzo

Hederji za koruzo

Hederji za koruzo 300plus in 400plus so po vsem svetu znani po visoki zmogljivosti, zanesljivosti in nezahtevnem vzdrževanju.

Hederji za cele poljščine

Hederji za cele poljščine

Pri žetvi celih poljščin delo ne more potekati učinkoviteje kot s hederji ProfiCut podjetja Zürn.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations CenterTM takoj zajame ključne operativne podatke, da poveča preglednost in produktivnost vašega podjetja.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Pridobite analizo krme in gnoja v realnem času ter opravite prilagoditve na polju na podlagi takojšnjih, zelo natančnih podatkov, zbranih na poti s senzorsko tehnologijo bližnje infrardeče odbojnosti (NIR).

Katalog delov

Katalog delov

Vse znamke, vsi modeli, ne glede na starost. Vsi deli, ki jih potrebujete, so na voljo pri vašem prodajalcu izdelkov John Deere. Potrebe za živinorejo, gozdarstvo, vrt in delavnico. Raziščite našo razširjeno ponudbo.