Sprednji nakladalniki

Čim bolj izkoristite dan

Naši nakladalniki, ki jih lahko enostavno in hitro namestite, so zasnovani za produktivnost – s popolno vidljivostjo in  pravzaprav brez vzdrževanja. Nakladalniki se vedno popolnoma prilegajo, tudi kot dodatna oprema za starejše modele.  Ne glede na vaše potrebe boste tukaj našli pravi nakladalnik.

   

delo s sprednjim

Sprednji nakladalniki za 5E/G, 7R, 8R

Naši najmanjši in največji sprednji nakladalniki so  zasnovani za popolno ujemanje s traktorjem. Nakladalnik H240 za traktorje 5E/EN/G in 700M za traktorje 7R/ 8R sta izredno zmogljiva z dokazano robustno zasnovo.

H240 >

sprednji nakladalniki serije m

Sprednji nakladalniki serije M

Lahki in močni – nakladalniki predstavljajo cenovno ugodno vsestransko rešitev za vse standardne uporabe. Na voljo so neposredno iz tovarne ali kot dodatna oprema.

543M >   603M >    623M >    643M >

Sprednji nakladalniki serije R

Sprednji nakladalniki serije R

Ti nakladalniki, ki so zasnovani za neomejeno produktivnost in  edinstveno enostavno uporabo se odlično obnesejo  tudi v najbolj zahtevnih delovnih pogojih.

543R >   603R >   623R >  643R >   663R >   683R >

Povečanje storilnosti in preprostejše upravljanje

Tako kot pri vseh izdelkih John Deere smo tudi te izbirne pripomočke razvili s pomočjo kmetov, kot ste vi, in tako zagotovili, da so opravila natovarjanja še bolj učinkovita in zabavna. Sedaj lahko močno zmanjšate število neproduktivnih ur in konkretno prihranite.

DINAMIČNI TEHTALNI SISTEM

Dinamični tehtalni sistem

Natačnost, s katero boste prihranili čas: vedno boste vedeli, kolikšen znesek morate zaračunati in koliko morate naložiti s takojšnjo
natančnostjo. Brez časovno zamudnih postankov traktorja. Pri vsaki nakladalni posodi lahko vse stehtate kar na poti in tako preprečite
nepotrebne dodatne poti iz krmilnega voza.

Return to Position

Vrnitev v položaj

Samodejno vrne nakladalnik v vnaprej določene položaje žlice in nakladalne posode – skupaj z reverserjem na joystick-u to predstavlja edinstven dvig storilnosti.

Level to horizon

Horizontalna poravnava

S to ekskluzivno funkcijo boste priključek poravnali vzporedno s tlemi, ne le s traktorjem. Hitreje prevažajte bale, nikoli ne raztresite tovora po tleh in uživajte ob bolj mirni vožnji.

kateri sprednji nakladalnik

Kateri nakladalnik?

Odvisno od vaše uporabe skrajšajmo seznam modelov, ki bi bili najbolj primerni za vas.

 

Lahki in cenovno ugodni nakladalniki M so idealni za vsa standardna opravila sprednjih nakladalnikov, kot so pobiranje bal, hranjenje živine in premikanje palet. Če potrebujete dodatno zmogljivost pri dviganju,  želite opravljati težka dela, kot so dela v gozdarstvu in zemeljska dela, ali če si želite še boljšo vidljivost, več udobja in storilnosti, bodo naši nakladalniki serije R  najboljša izbira za vas.

 

NAKLDALNIK RNAKLDALNIK M

Lift capacity

Dvižna zmogljivost

Collect bales

Pobiranje bal

Base

Base

Feed cattle

Hranjenje živine

Base

Base

Move pallets

Premikanje palet

Base

Base

Digging/heavy duty

Kopanje/težki pogoji

Base

 –

Suspension

Vzmetenje

Base

Optional

Dynamic Weighing System

Dinamični tehtalni sistem

Optional

 –

Return To Position

Vrnitev v položaj

Optional

 –

Level To Horizon

Horizontalna poravnava

Optional

 –