Kombajni

Koda za odličnost: John Deere kombajn

Naši kombajni T5, T6, S7 in X9 imajo zdaj novo stilsko podobo in zasnovo kabine modela X9, vključno z velikim prikazovalnikom G5 Plus visoke ločljivosti. Novi zmogljivi motorji JD9X in JD14X s tehnologijama HarvestMotion™ in Harvest IPM spodbujajo vaš napredek, celotna družina kombajnov pa je opremljena z vsestranskimi glavami in zmožnostmi hitrega dela z zrnjem, da bo vaš kmetijski potencial tako velik kot vaši cilji.

Modeli

Kombajni X9

Dosežite svoje najvišje cilje žetve z našimi ’vodilnimi modeli X9, vrhunsko avtomatizacijo napovedovanja in najnovejšimi tehnološkimi posodobitvami. Spoznajte številne funkcije, ki so zasnovane tako, da vaše žetevno delo dvignejo na novo raven odličnosti in učinkovitosti.

Model

Kombajni S7

Zahvaljujoč naprednemu tehnološkemu paketu S7, vključno z avtomatizacijo nastavitev žetve in napovedno avtomatizacijo hitrosti tal, lahko zdaj vsak upravljavec dela na ravni strokovnjaka. Odkrijte spreminjajočo se žetveno tehnologijo kombajna S7.

Kosilni grebeni

T5 | Kombajni T6

Uživajte v obsežnih razgledih, skritem okolju kabine, luksuznih sedežih in digitalnem delovnem prostoru visoke ločljivosti. Naši kombajni T5 in T6 z več bobni prinašajo učinkovite inovacije za žetev in vrhunsko udobje v kabini.

Sorodne teme

Zaznavanje zrnja

Zaznavanje zrnja

John Deere HarvestLab sproti meri vsebnost beljakovin. Pomaga vam lahko pri sprejemanju bolj informiranih odločitev o ravnanju s hranili, izbiri sort semen ter trženju in skladiščenju pridelkov.

Connected Support

Connected Support

Preberite, kako lahko vaš prodajalec uporablja Povezljivost JDLink™ za zagotavljanje različnih storitev spremljanja na daljavo, ki bodo izboljšale logistiko žetve.

Pametno kmetovanje

Pametno kmetovanje

Tehnologija vam lahko pomaga uporabiti podatke o žetvi za načrtovanje sajenja in sejanja za naslednjo sezono.