Kombajni

Zajamčena kakovost zrnja

Zajamčena kakovost zrnja: manj kot 1 % lomljenih zrn

Zaradi dokazane kakovosti zrnja, ki jo zagotavlja serija S, vam jamčimo, da lahko dosežete < 1 % lomljenega zrnja v zalogovniku. V nasprotnem primeru bomo plačali razliko.*

Podrobneje spoznajte naše zmogljive kombajne ...

Serija T: KOMBAJN Z ZMOGLJIVOSTJO 50 TON

Serija T:

KOMBAJN Z ZMOGLJIVOSTJO 50 TON

KOMBAJN Z ZMOGLJIVOSTJO 75 TON

Serija S:

KOMBAJN Z ZMOGLJIVOSTJO 75 TON

Serija W

Serija W:

Žetev v rekordnem času

Dva kombajna
OBLJUBA ZA ŽETEV

Nadomestni kombajn: naš paket Harvest Promise, ki je vodilni na trgu, je standardna oprema vsakega novega kombajna.

EXPERT CHECK

Expert Check optimizira pripravljenost vašega kombajna na naslednjo žetev. Naši posebej usposobljeni in certificirani strokovnjaki za pregled vedo, katere sestavne dele je treba še posebej skrbno pregledati, in sicer zaradi dovršenih orodij John Deere, ki so bila razvita na podlagi znanja, pridobljenega z več tisoč žetvami.

OBLJUBA DOSTAVE DELOV V 24 URAH

Naša logistična mreža za dobavo delov je največja v kmetijski panogi. Z več stroji na terenu kot kateri koli drug proizvajalec pa imamo na zalogi več delov kot kdor koli drug. Vse to nam omogoča dosledno dostavo več kot 97 % vseh naročil v 24 urah.

NADOMESTNI STROJ

V primeru zamude pri dostavi delov vam bomo zagotovili nadomestni stroj. V primerjavi z drugimi proizvajalci pa ne bomo plačali samo izvajalca, ampak poskrbeli tudi za vse ostalo. Pri naših zastopnikih so v pripravljenosti pravi kombajni ustrezne velikosti.

USPOSABLJANJE

V tovarni usposobljeni strokovnjaki pri certificiranih zastopnikih vam profesionalnega usposabljanja za vožnjo ne zagotovijo samo ob dobavi novega kombajna, ampak vam pomagajo tudi z obnovitvenimi tečaji v vseh letnih časih.

STROKOVNJAKI V PRIPRAVLJENOSTI

Pri certifiriranih zastopnikih so za polni delovni čas zaposleni strokovnjaki za žetev, ki nastavijo vaš kombajn pred žetvijo. Obiščejo vas tudi med letom in poskrbijo, da vaš stroj deluje z optimalno zmogljivostjo.