Zaznavanje zrnja

HarvestLab: vaša nova super moč

John Deere HarvestLab™ zaznavanje zrnja v realnem času zagotavlja podatke o kakovosti poljščine, medtem ko žejete*. Dopolnjuje zemljevide pridelka, kar vam daje vpogled za boljše upravljanje hranilnih snovi, izbiro sort semen ter trženje in shranjevanje poljščin.

Boljše upravljanje hranilnih snovi

Boljše upravljanje hranilnih snovi

Boljše razumevanje, katera hranila, kot je dušik, so bila uspešno pretvorjena v beljakovine ali olje. Nato uporabite te podatke za boljše ciljno usmerjene uporabe gnojil za naslednjo sezono.

Optimizirajte svoje sorte semen

Optimizirajte svoje sorte semen

Sorte pšenice ali repičnega semena lahko na papirju veliko obetajo, vendar ko jih gojite, rezultati morda ne bodo vedno izpolnili pričakovanj. HarvestLab vam pomaga bolje razumeti dejavnike, značilne za lokacijo, da najdete optimalno sorto.

nadzor prodaje poljščin

Nadzor prodaje poljščin

Izvedite, ali je vaša pšenica primerne kvalitete za kruh ali krmo že med žetvijo.AWq Ločite različne tovore glede na vsebnost beljakovin in jih shranite ločeno za najboljšo ceno zrnja.

Sorodne teme

pametno kmetovanje

Pametno kmetovanje

Tehnologija natančnega kmetijstva družbe John Deere vam lahko pomaga uporabiti podatke o žetvi za načrtovanje sajenja in sejanja za naslednjo sezono.

*Na voljo samo za serije S in T
**Preizkusi zmogljivosti:
Serija S – interni preizkus na terenu, izveden s strani John Deere v La Rochelle, Francija, julij 2021 in v Aalborgu, Danska, avgust 2021
Serija T – preizkus na terenu Profi, oktober 2020 (www.profi.de)