Precizna tehnologija John Deere za opremo za travnate površine

Kot vzdrževalec zelenic, vzdrževalec travnatih površin ali poklicni krajinski arhitekt se soočate z vse večjimi zahtevami po okoljskem upravljanju 
in operativni učinkovitosti. Precizna tehnologija John Deere za opremo za travnate površine ponuja rešitve, ki so preproste za uporabo in vam 
pomagajo učinkovito načrtovati, spremljati in analizirati dejavnosti vzdrževanja. Z zbiranjem ključnih vpogledov skozi vse leto lahko  
sprejmete pravočasne, utemeljene odločitve za bolj dobičkonosne in trajnostne dejavnosti na področju nege travnatih površin.

Optimizirano upravljanje virov

Inovativne tehnologije za travnate površine zagotavljajo koristne informacije o uporabi stroja in vložkih za boljšo preglednost stroškov in pravilno odločanje. 

boundaryprecision-turf-guide

Enostavna trajnost

Precizna tehnologija za travnate površine lahko znatno zmanjša porabo goriva in prepreči prekomerno uporabo surovin, kot so gnojila in kemikalije, za bolj trajnostno nego tal.

Precizna tehnologija za travnate površine: Učinkovitejše upravljanje operacij

Precizne tehnologije za travnate površine John Deere sproti povezujejo stroje, zemljišča in delo. Zagotavljajo, da so vsi pomembni podatki za upravljanje takoj dostopni za sprejemanje boljših odločitev in vam pomagajo pri vodenju dobičkonosnega in trajnostnega poslovanja.

connect

Povezovanje

guidance

Smernice

manage

Upravljanje

Povezljivost je ključnega pomena za sprotno pridobivanje podatkov o stroju. JDLink™ je rešitev za telematiko družbe John Deere, ki omogoča samodejni pretok podatkov o stroju med povezano opremo in središčem John Deere Operations Center™, našo spletno platformo za upravljanje.

           

spremljanje-zmogljivosti-stroja

Spremljanje zmogljivosti stroja

Sprotni podatki o stroju, kot je razčlenitev uporabe na ure nedelovanja, prevoza in dela, prikazujejo učinkovitost stroja in so osnova za optimizacijo stroja.

spremljajte-položaje-strojev-v-živo

Nadzor položajev stroja v živo

Poleg tega lahko kjer koli in kadar koli spremljate lokacije strojev za celoten vozni park ter tako izveste, kje dela vaša ekipa in kako napreduje delo.

zmanjšanje-vzdrževanja

Manjši stroški vzdrževanja in krajši čas nedelovanja stroja

Sprotni podatki o stroju vam olajšajo upoštevanje urnikov vzdrževanja in proaktivno načrtovanje potrebnega vzdrževanja, da bodo vaši stroji pripravljeni na zanesljivo vrhunsko delovanje.

 • R Modem JDLink™

  Vsa oprema za golf igrišča je serijsko opremljena z modemom R-Modem za nalaganje podatkov o stroju in agronomskih podatkov, kot so podatki, zbrani med škropljenjem z našim preciznim pršilnikom ProGator 2030A HD200 CE GPS. 

  Podatki o stroju, ki jih je možno pridobiti, se lahko razlikujejo glede na vrsto in starost stroja.

  jdlinkr-modem
 • M Modem JDLink™

  Seriji TerrainCUT™ 1500 in 1600 sta opremljeni z našim novim modemom M-Modem, ki je tudi na voljo kot komplet za montažo na terenu za naše kosilnice z ničelnim obratom. M-Modem je opremljen z lastno notranjo anteno, ki omogoča povezovanje celotnega voznega parka in enostavno namestitev na opremo, ki ni opremljena s sistemom JDLink, in celo opremo drugih proizvajalcev*.

  * Podatki o stroju, ki jih je možno pridobiti, se lahko razlikujejo glede na vrsto in starost stroja.

  jdlink-m-modem

 

Stopite v stik

           

Naš sistem natančnega vodenja samodejno zmanjša vrzeli in prekrivanja. To vam pomaga zmanjšati vhodne stroške za gnojila, kemikalije in semena, zmanjša porabo goriva in zmanjšuje utrujenost voznika.

sprejemnik-starfire

Sprejemnik StarFire™

Dostop do sistemov vodenja John Deere se začne z našimi sprejemniki StarFire™. Sprejemniki zagotavljajo izjemno pokritost, saj vzporedno sledijo do štirim satelitom s korekcijskim signalom in samodejno preklopijo na najboljši razpoložljivi geostacionarni satelitski signal za zagotovitev zanesljivega natančnega vodenja.

 • Univerzalni prikazovalniki

  Že samo ime namiguje, da lahko naše univerzalne prikazovalnike uporabljate na različnih strojih in tako omogočite celoletno uporabo. Standardna oprema vseh prikazovalnikov so dokumentacija, uporaba spremenljivih količin in možnost brezžičnega prenosa podatkov.

  univerzalni-prikazovalniki
 • Univerzalni prikazovalnik 4240

  Prikazovalnik 4240 ima 21,3-cm zaslon na dotik ter je odporen na vodo in prah (IP65).

  univerzalni-prikazovalnik-4240
 • Univerzalni prikazovalnik 4640

  Pridobite enake funkcije kot pri prikazovalniku 4240, vendar z večjim, 25,4-centimetrskim zaslonom na dotik in pripravljenostjo za izmenjavo podatkov na terenu.

  univerzalni-prikazovalnik-4640
 • G5 Universal

  Prikazovalnik G5 Universal je odporen na vodo in prah (IP65), prinaša polno HD-ločljivost, dodaten pomnilnik in večjo procesorsko moč ter je eden najnaprednejših prikazovalnikov, ki so na voljo.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  G5Plus Universal se poleg enakih funkcionalnosti kot G5 Universal ponaša še z velikim 12,8-palčnim zaslonom, ki zagotavlja 33 % več vizualnega prostora.

  g5plus-universal

AutoTrac™

prostoročno krmiljenje AutoTrac™ vam omogoča hitrejše premikanje z manj stresa, hkrati pa zmanjšuje prekrivanja in vrzeli. Enostavno delajte z ravnimi, ukrivljenimi in krožnimi sledmi tudi pri slabi vidljivosti. Uporabite AutoTrac™ samo enkrat in nikoli več ne boste želeli delati brez njega.

AutoTrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Našo dokazano rešitev avtomatskega krmiljenja je mogoče namestiti na številne stroje. ATU300 lahko zaradi enostavne namestitve prenesete z enega stroja na drugega v manj kot 30 minutah.

 

Stopite v stik

           

John Deere Operations Center™ je vaš portal za zbiranje ponazorjenih informacij o agronomiji, strojih ter delu. Vse ključne informacije so prikazane pregledno, tako da lahko hitro in preprosto sprejemate odločitve, podprte z dejstvi.

hitrejša-nastavitev-urnejša-nastavitev

Hitrejša nastavitev

Z nastavitvijo strojev, upravljavcev in mej v središču John Deere Operations Center™ lahko prihranite veliko časa, da lahko vse svoje delo načrtujete precej vnaprej.

enostavno-spremljanje-preprosto-spremljanje

Enostavno spremljanje

Odpravite zamude in napake tako, da po potrebi prikličete opravila in lokacije strojev ter spremljate delovanje v realnem času iz katere koli naprave.

kmetovanje-specifično-za-lokacijo-z-zmogljivimi-vpogledi

Zmogljivi vpogledi

Z lahkoto analizirajte učinkovitost in zmogljivost strojev in aplikacij ter uživajte v znatnih izboljšavah zmogljivosti, nadzoru financ in trajnosti.

john-deere-operation-center

Operativno središče John Deere Operations Center™

Središče John Deere Operations Center™ vas na enem osrednjem mestu poveže z vašimi stroji in operacijami. Orodja za načrtovanje in analizo v središču John Deere Operations Center™ vam pomagajo pri sprejemanju pravočasnih odločitev na podlagi dejstev.

* Na voljo samo v Združenem kraljestvu in na Irskem. Kmalu na voljo v preostali v Evropi.

 

Stopite v stik

           

profesionalni-krajinarji

Nepogrešljiv za profesionalne krajinarje

Uporabite središče Operations Center ™ali aplikacijo Operations Center™, da sproti povežete svoje stroje, zemljišča in delovno silo, in tako izboljšate vodenje evidenc, pospešite poročila in dostopate do podatkov na poti. Pozicioniranje v živo, proaktivni servis in stroji z avtomatskim krmiljenjem zmanjšajo stroške, hkrati pa izboljšajo okoljsko učinkovitost.

vzdrževalec-zelenic

Bistveno za današnjega vzdrževalca zelenic

Kot vzdrževalec zelenic boste lahko z aplikacijo Operations Center™ ali aplikacijo Operations Center™ sproti povezali svoje stroje, zelenice in delovno silo. To omogoča poenostavljeno snemanje, hitrejše poročanje in mobilno dostopnost. Prav tako boste lahko izkoristili prednosti pozicioniranja v živo, proaktivnega servisa in samodejnega krmiljenja, da zmanjšate stroške in povečate trajnost, hkrati pa ohranite operativno odličnost.

hitri-zagon

Vprašajte strokovnjaka za hiter začetek

Učite se od strokovnjakov! Pogovorite se z enim od strokovnjakov za precizno obdelovanje travnatih površin pri svojem lokalnem trgovcu, da boste hitro lahko uživali v prednostih.

dobite-brošuro-za-celotno-zgodbo

Spoznajte celotno zgodbo

Vsa dejstva, vse, kar morate vedeti, in kako začeti – vse preberite v naši publikaciji Precision Turf Tehnologija brošura.