Operations Center

Prihranite čas

Upravljajte stroje

Pametnejše odločitve

Skupna raba podatkov

Servisiranje strank

NOVO – prenos podatkov več proizvajalcev

NOVO – prenos podatkov več proizvajalcev

Z uveljavljenim standardom DataConnect si lahko sedaj ogledate sprotne podatke za stroje Case, Claas, New Holland in Steyr kar v platformi John Deere Operations Center.

NOVO – digitalni terenski dnevnik

NOVO – digitalni terenski dnevnik

Sedaj lahko vsa dokončana opravila dodate neposredno v našo aplikacijo, kjer bodo varno shranjena na enem mestu in preprosto kadar koli dostopna iz poljubne naprave.

Nov terenski dnevnik

NOVO – uvoz ISOXML

Neposredno uvozite dokumentacijo iz terminalov Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI ali Kverneland in si jo priročno oglejte na enem mestu.

Prihranite čas

Vnaprej načrtujte svoje delo in informacije o poslu pošljite neposredno v posamezne stroje.
Brez zakasnitev zaradi nastavitev na terenu in brez napak zaradi neuspešne komunikacije.

Prihranite čas

 

Več informacij

Razširi vseStrni vse

Digitalni terenski dnevnik Sedaj lahko vsa dokončana opravila dodate neposredno v našo aplikacijo

VAŠ DIGITALEN TERENSKI DNEVNIK

Poslovite se od pisala in papirja ter varno shranite vse svoje podatke o poljedelstvu v platformo Operations Center. Preprosto dodajte dokončano delo neposredno v platformo Operations Center, da ustvarite lasten digitalni terenski dnevnik, do katerega lahko dostopate iz poljubne naprave – pametnega telefona, tabličnega računalnika ali namiznega računalnika – ne glede na to, kje ste. Prav takosi lahko ogledate podatke za posamezne sezone in med seboj primerjate učinkovitost celotne operacije.

 

 

Zabeležite vse

V terenski dnevnik se shranjujejo informacije upravljavca, stroja, polja, stranke, različici poljščin. Kemikalij, priključkov ter času in datum in še mnogo več.

 

Prilagodite svoj pogled

Oglejte si podatke za posamezne sezone na seznamu in uporabite filtre za kmetije, polja, izdelkem ter različice. Izberite, kar vam najbolje ustreza.

 

Preprosto delite podatke

Delite podatke v drugih oblikah zapisa datotek (Shapefile, PDF ali XLSX), tako da vam bodo partnerji lahko pomagali pri analizi.

 

Nikoli več ne boste česar izgubili

Hitro poiščite datoteke s preprostim orodjem za iskanje.

 

Analiza učinkovitosti delovanja

Primerjajte učinkovitost stroja in analizirajte podatke s terena, ki ste jih pridobili tekom sezon, za boljše sprejemanje dolgotrajnejših kmetijskih odločitev.

Upravljanje strojev

Preverite lokacijo in stanje svojih strojev v sprotnem času. Bodite na tekočem, ko je opravilo dokončano, kateri pridelek je bil porabn in druge informacije. S pomočjo platforme Operations Center boste imeli znatno manj telefonskih klicev in več nadzora.

Upravljanje strojev

 

Pametnejše odločitve

S pomočjo platforme Operations Center boste lahko sprejemali boljše in tehtnejše odločitve. Podatki o stroju in uvedbi se zbirajo v sprotnem času, tako da lahko hitro vidite, kaj se dogaja in na podlagi tega sprejmete pravilne odločitve za svoj posel.

Pametnejše odločitve

 

Skupna raba podatkov

Podatke dokumentacije delite s strankami, tako da bodo lahko bolje razumeli svoj posel in vedeli, katero opravilo ste pravkar dokončali. Platforma Operations Center krepi odnose s strankami, saj ponuja večjo raven preglednosti in vam pomaga izboljšati dolgotrajno učinkovitost poslovanja.

Skupna raba podatkov

 

Več informacij

Razširi vseStrni vse

NOVO – skupna raba podatkov več proizvajalcev

DataConnect

DataConnect – sedaj je na voljo uveljavljeni standard za skupno rabo podatkov med različnimi znamkami strojev.  Podatke strojev 365FarmNet ter Case, Claas, New Holland in Steyr, ki so opremljeni s telematiko, je mogoče samodejno uvoziti v platformo John Deere Operations Center. Upravljavci, ki imajo v svojem voznem parku različne blagovne znamke, bodo veseli te novosti, saj jim ne bo treba uporabljati več različnih platform za nadzor strojev, temveč zgolj še eno – platformo Operations Center.

DataConnect vam omogoča vpogled v naslednje informacije:

  • Lokacija (trenutna in prejšnja)
  • Raven goriva
  • Hitrost
  • Delovno stanje

Vse, kar morate storiti, je, da dodate v svoj račun za Operations Center dodate stroje Class, Case, New Holland ali Steyr.  Glede nastavitev strojev vam ni treba spremeniti ničesar, saj se podatki prenesejo samodejno.  Poleg tega je DataConnect zastonj!

DataConnect razvijamo kot skupni podatkovni standard za kmetijsko industrijo in ga lahko uporabi vsak proizvajalec.  V prihodnje si nadejamo, da bomo vključili še druge proizvajalce in omogočili izmenjavo podatkov o kmetijstvu za aplikacije, kot je preslikava pridelka.

Uvozite ISOXML. Neposredno uvozite podatke o dokumentaciji drugih proizvajalcev strojev.

UVOZ ISOXML: SKUPNA RABA PODATKOV VSEH PROIZVAJALCEV

Če imate v svojem voznem parku stroje različnih proizvajalcev, lahko še vedno izkoristite vse funkcije platforme Operations Center, saj ta namreč podpira uvoz podatkov dokumentacije ISOXML. V platformo Operations Center lahko neposredno uvozite podatke dokumentacije iz terminalov Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland in drugih. Podatki so priročno shranjeni le na enem mestu, kar znatno olajša upravljanje celotne operacije.

Prikazovalniki so skladni s platformo Operations Center
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt
Kverneland

 

Servisiranje strank

Lokalni trgovec vam lahko pomaga nastaviti platformo Operations Center in vam zagotoviti dolgotrajno podporo, ki jo zagotavlja servisni paket FarmSight. S trgovcem se pogovorite o poslovnih izzivih in si oglejte, kako bi lahko bili učinkovitejši pri poslovanju.

Servisiranje strank

 

Platforma John Deere Operations Center je ...

Odpiranje

Odpiranje

Podatke o dokumentaciji posredujte drugemu uporabniku aplikacije Operations Center, uvozite podatke o dokumentaciji poljubnega proizvajalca, ki uporablja standard ISOXML, oz. brezžično delite podatke iz strojev Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) in S-Fleet (Steyr). Platforma Operations Center je zasnovana kot informacijsko središče za ustvarjanje podatkov

Lokalno

Lokalno

Vaš lokalni trgovec ima usposobljene strokovnjake za Operations Center, ki vam bodo pomagali kar najbolje izkoristiti to zmogljivo orodje in ga nastaviti glede na vaše specifične zahteve. Lahko vam pomagajo pri usposabljanju vaših ljudi, načrtovanju opravil, nadzoru in optimizaciji učinkovitosti delovanja stroja, analiziranja podatkov ter mnogih drugih opravilih.

Shranjevanje

Shranjevanje

Nadzor nad svojimi podatki je vedno v vaših rokah. Samo se odločite, katere podatke želite dati v skupno rabo in s kom jih želite deliti. To je zlasti uporabno pri sodelovanju s partnerji ali svetovalci.  Prav tako boste lahko pomirjeni, saj so vaši podatki ustrezno zaščiteni – uporabljajo isti varnostne sisteme kot spletno bančništvo.

Raziščite prednosti

Spremljanje poslov in brezžično pošiljanje podatkov

Spremljanje poslov

Ali je sejanje že končano in je stroj na poti do naslednjega polja? Z aplikacijo Operations Center lahko spremljate svoje stroje skoraj brez zamika. Na ta način boste prihranili več tisoč telefonskih klicev in pridobili dodaten čas za pomembnejša opravila.

Brezžično pošiljanje podatkov

Ali moram še vedno uporabljati pomnilniški ključ za shranjevanje podatkov iz svojih strojev? Podatki o dokumentaciji so sedaj samodejno posredovani v platformo Operations Center in to skoraj brez zamud – to velja tudi za priključke ISOBUS, katerih proizvajalec ni John Deere. Doživite preprostejšo dokumentacijo brez ključa USB!

Upravljanje strojev in skupna raba podatkov s terena

Upravljanje strojev

Kje so moji stroji in ali so pripravljeni na delo? V aplikaciji Operations Center si poleg aktivnih diagnostičnih kod opozoril lahko ogledate še lokacije posameznih strojev, zgodovino lokacij in trenutno raven goriva.

Skupna raba podatkov s terena

Ali moram biti v pisarni, če si želim ogledati podrobne zemljevide? Nič več. Dokumentacijo si lahko ogledate v aplikaciji skoraj brez zakasnitve, tudi pri priključkih ISOBUS, katerih proizvajalec ni John Deere. Podrobnosti lahko celo neposredno izvozite iz aplikacije in jih natisnete ter delite z zaupanja vrednim partnerjem.

Nemudoma analizirajte polja in začnite sprejemati pametnejše odločitve

Nemudoma analizirajte polja

Ali je nova različica pšenice prinesla boljši pridelek?… Kako lahko primerjam svoje pridelke na različnih poljih? Aplikacija Operations Center samodejno razvrsti in prikaže vse vaše pridelke in poljščine, tako da sprejemanje odločitev, podkrepljenih z dejstvi, še nikoli ni bilo tako preprosto.

Začnite sprejemati pametnejše odločitve

Kako dobro se je obneslo zadnje zdravljenje z dušikom?… Ali je bilo novo kemično zdravljenje uspešno?…Ali se je nova različica semen bolj obnesla kot prejšnje leto? S funkcijo filtriranja lahko primerjate pridelke vaših obdelovalnih površin, tako da boste lahko sprejemali razumnješe odločitve glede žetve prihodnje leto.

Ustvarite brezplačen račun na spletnem mestu MyJohnDeere.com

1. Ustvarite brezplačen račun na spletnem mestu MyJohnDeere.com

Za registracijo računa in nastavitev gesla boste potrebovali zgolj nekaj sekund.

Prenesite aplikacijo Operations Center

2. Prenesite aplikacijo Operations Center

Obiščite trgovino Google Play ali Apple App Store.

Povprašajte trgovca za nasvet glede nastavitve

3. Povprašajte trgovca za nasvet glede nastavitve

Vaš trgovec ima usposobljene strokovnjake, ki vam lahko pomagajo začeti in vam nudijo dolgotrajno podporo.