Oprema za igrišča za golf in športna travnata igrišča

Doma tam, kjer ste vi

Ko delate tam, kjer se drugi igrajo, potrebujete partnerja za opremo za urejanje travnatih površin, ki mu lahko zaupate, da bo vaše igrišče ali športno igrišče v odličnem stanju. Pri vseh potrebah po opremi za igrišča za golf in športna travnata igrišča se lahko zanesete na John Deere, ki vam bo pomagal z vrhunskimi stroji, naprednimi tehnologijami in zanesljivo podporo.

Oprema za igrišča za golf

Oprema za igrišča za golf

Kakovost zelenice je nekaj, kar ljudje najprej opazijo. Naša oprema za travnate površine na igriščih za golf zagotavlja natančen rez in nežno nego, ki sta za igralce in osebje enako navdušujoča. Zato se najuglednejša igrišča za golf na svetu odločajo za blagovno znamko John Deere in zanašajo na kakovost naših strojev.

Oprema za športne travnate površine

Oprema za športne travnate površine

Pri nas najdete rešitve za urejanje travnatih površin za vsa športna igrišča. John Deere ponuja upravljavcem igrišč impresivno linijo opreme za urejanje travnatih površin na športnih igriščih za natančno košnjo, grabljenje, škropljenje in težko vleko.

Precision Turf Technology

PRECIZNA TEHNOLOGIJA ZA OPREMO ZA TRAVNATE POVRŠINE

Odprti za napredek: svet vzdrževanja travnatih površin in nege tal se hitro spreminja. Ključni vidiki so okoljski vidiki in operativna učinkovitost. S preciznimi tehnologijami za travnate površine družbe John Deere lahko poskrbite za vodenje donosnega in trajnostnega posla.

Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite svojega trgovca John Deere