Izkušnja John Deere

Naša globalna prodajna mreža

Naša globalna prodajna mreža

Trgovci John Deere so izjemno ponosni na svoj sloves – in to povsem upravičeno. Od predprodajnih nasvetov do nasvetov glede nadomestnih delov, servisiranja in popravil – vedno se bodo potrudili še bolj, da vam zagotovijo najboljšo rešitev za vaše potrebe. Vaš lokalni trgovec pozna vse naše stroje od glave do pet in vam bo z veseljem pomagal, da boste kar najbolje izkoristili svojo naložbo.

Na spletnem mestu dealerlocator.deere.com poiščite svojega najbližjega trgovca za John Deere.

Nadomestni deli in popravila

Celo stroje John Deere je treba slej ko prej popraviti. Ko ta dan pride, bo vaš trgovec naredil vse, da bo ustavitev čim manjša. V vrhunski delavnica lahko popolnoma usposobljena ekipa tehnikov hitro in stroškovno učinkovito popravi skoraj vse. Za manjša popravila, ki jih želite opraviti sami, vam vse potrebno dostavijo kar preko noči – tudi za starejše modele.

Originalni deli John Deere Parts

Originalni deli John Deere Parts

Natančnost in stalnost sta ključnega pomena za uspeh in najboljša izbira za zaščito vaše opreme so originalni deli in dodatki John Deere Parts. Ponujamo širok izbor preciznih delov za vzdrževanje (ali celo izboljšanje) rezultatov, ki jih zagotavljajo.

Takojšnja dostava

Ustavitve sovražimo prav toliko, kot vi. Zato bo vaš trgovec John Deere vedno poskrbel, da boste tudi če na zalogi nima, kar potrebujete, to dobili prek našega globalnega podpornega sistema za dele, ki je vodilni v industriji.