Hederji za travo

Hederji za travo
Spremenljiv pogon hederja

Spremenljiv pogon hederja

Če ste želeli izboljšati podajanje pri vseh dolžinah rezanja, boste zadovoljni s spremenljivim pogonom hederja pri modelu 6X9. Sinhronizira hitrost polža z LOC za boljšo kakovost rezanja, stalen pretok poljščin in optimizirano zmogljivost.

Nemoteno podajanje

Nemoteno podajanje

Zaradi “neskončne” zasnove polža se poljščine pomikajo navznoter proti središču stroja, kar omogoča nemoten in neprekinjen pretok poljščin v sekljalnik, s čimer lahko v celoti izkoristite izjemno zmogljivost stroja, hkrati pa prihranite gorivo in zmanjšate obrabo.

Dvojni pogon hederja

Dvojni pogon hederja

Za največjo učinkovitost v različnih razmerah in brez ostankov pridelka: preizkušeni dvojni pogon hederja, ki je bil leta 2015 uveden z novo serijo 8000 in je na voljo kot dodatna oprema, spreminja hitrost podajalnih zob neodvisno od polža, da se prilagaja hitrosti na tleh.

Samodejno mazanje verige

Samodejno mazanje verige

Obe verigi pobiralnika lahko po želji maže električno gnana oljna črpalka, ki dovaja olje na klobučevinaste blazinice, ki se dotikajo verige le med vrtenjem pobiralnika, tako da lahko ohranite čiste roke in vam ni treba skrbeti za mazanje verige.

30R za pobiranje trave

Nova pobiralna naprava za travo 30R

Nove pobiralne naprave serije R so opremljene z velikim polžem premera 80 cm, večjimi 20-centimetrskimi vijačnicami polža in šestimi drogovi s 6,5-milimetrskimi roglji ter tako zasnovane za visoko zmogljivost. 30R je opremljen tudi z brezverižnim pogonom in visokozmogljivimi obrabnimi deli, ki zmanjšujejo stroške vzdrževanja, da boste lahko uživali v polni zmogljivosti tudi v prihodnjih sezonah. Spremenljiv pogon glave v osnovi sinhronizira hitrost polža z LOC za odlično kakovost sekljanja. Ne glede na to, ali žanjete lažje ali zelo težke redi, opcijski pogon z dvojno glavo prilagaja hitrost pobiralnih rogljev neodvisno od polža, ki ustreza hitrosti vožnje. Prepričajte se, da za seboj ne boste pustili nobene poljščine.

 

Pobiralci 6X9 Premium

MODELŠIRINA PRI TRANSPORTUDELOVNA ŠIRINA (OD ZOBA DO ZOBA)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

Pobiralci serije R

MODELŠIRINA PRI TRANSPORTUDELOVNA ŠIRINA (OD ZOBA DO ZOBA)

30R

3 m

2,70 m

Iskalnik trgovcev

Poiščite najbližjega trgovca

Iskanje pravega hederja ne bi moglo biti preprostejše. Vaš trgovec vam bo z veseljem svetoval.

Iskanje trgovca

Hederji

Hederji za koruzo

Hederji za koruzo

Hederji za koruzo 300plus in 400plus so po vsem svetu znani po visoki zmogljivosti, zanesljivosti in nezahtevnem vzdrževanju.

Hederji za cele poljščine

Hederji za cele poljščine

Pri žetvi celih poljščin delo ne more potekati učinkoviteje kot s hederji ProfiCut podjetja Zürn.