Vaš začetek v prihodnost kmetovanja

 

Štirje bistveni elementi za sprostitev moči natančnosti

Tehnologija John Deere za precizno kmetijstvo vam pomaga pri obvladovanju vseh vsakodnevnih opravil z vpogledom v podatke za boljše upravljanje kmetije. Ključna orodja, kot so G5 Plus CommandCenter™, sprejemniki StarFire™ in JDLinkConnectivity™, opremljajo naše velike traktorje za vašo pot preciznega kmetijstva. Da bi začeli zdaj, smo ustvarili štiri kratke videoposnetke, ki pojasnjujejo nekatere bistvene funkcije preciznega kmetijstva .

Zmanjšanje prekrivanja s funkcijo SF-RTK

Prihranite 5 % goriva z zmanjšanjem prekrivanja z vodenjem StarFire™-RTK. 1 Izkoristite 2,5-centimetrsko natančnost med prehodoma in več kot pet let natančne ponovljivosti.

Nadzor sekcij: 50 % manj – ciljno škropljenje2

Uporabite Nadzor sekcij z do 255 sekcijami, da zmanjšate prekrivanje, znatno zmanjšate škropljenje izven  cilja in dosežete natančno nanašanje zaščitnega sredstva in hranil za poljščine.

Donos se poveča, stroški pa se zmanjšajo: Uporaba spremenljivih količin

Izboljšajte dobiček z nadzorom uporabe spremenljivih količin. Povečajte učinkovitost gnojenja, sejanja in kemikalij ter hkrati povečajte pridelek in zmanjšajte stroške. Uživajte v potencialnih prihrankih do 12–44 kg N/ha.3

Pripravljeni, pozor, gremo! 1-Click-Go-AutoSetup

Priročno načrtujte delovna opravila v središču John Deere Operations Center™ in jih brezžično pošljite središču G5/G5 Plus CommandCenter™ v traktorju. Upravitelji z enim samim klikom potrdijo podatke in delo je opravljeno tako, kot želite.

Zmogljive možnosti

Raziščite našo ponudbo traktorjev, opremljenih za pospešitev vaše poti v prihodnost kmetovanja.

Presežite meje: transformativne rešitve in izdelki

Vedno se razvija in posodablja

Vedno se razvija in posodablja

Naše rešitve za precizno kmetijstvo vključujejo nadgradnje programske opreme na daljavo in neprecenljive funkcije, kot je daljinski dostop do prikazovalnika (RDA) – za večjo produktivnost in daljši čas obratovanja s pomočjo strokovnih opozoril Expert Alerts.

Naj bo vaš!

Naj bo vaš!

Svoj John Deere brez težav prilagodite svojim potrebam. Naša visokokakovostna dodatna oprema se ujema z vašim strojem in poslovanjem kot nobena druga.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Glede na študijo, izvedeno v ZDA in Braziliji
3Primerjalna vrednost; trail VISTA iDünger