Traktorji serije 7

Na podelitvi mednarodnih nagrad Tractor of the Year 2022 je bila žirija navdušena nad širokim naborom prednosti, ki jih je 7R 350 AutoPowr™ pokazal v primerjavi s svojimi tekmeci v segmentu velikih traktorjev, kar ga je okronalo za skupnega zmagovalca. Posebej sta bila izpostavljena razkošno udobje, ki ga ponuja izjemno prostorna kabina 7R’ in njegova vrhunska zmogljivost na terenu.

      

Odzivno krmiljenje

Odzivno krmiljenje za užitek v vožnji.

Dobrodošli v novi vrhunski možnosti krmiljenja v avtomobilskem slogu, ki je zdaj na voljo za vse traktorje serije 7: odzivno krmiljenje. Volan se samodejno vrne na sredino po zavijanju in ostane poravnan na cesti. Uživajte v izjemno udobnem in natančnem ohranjanju voznega pasu na avtocestah ter izkusite lahkotnost krmiljenja pri vstopanju in izstopanju iz ovinkov na cesti, zapuščanju krožišč ali vključevanju na cestne priključke.

Oglejmo si nekaj posameznih funkcij, ki sestavljajo vrhunsko izkušnjo s traktorjem serije 7R.

Dodajte težki balast – z rahlim dotikom

Dodajte težki balast – z rahlim dotikom

EZ Ballast ekskluzivno omogoča optimalno balastiranje 7R – še posebej koristno za kmete in izvajalce, ki morajo pogosto preklapljati med uporabo na terenu in cesti. You can add or remove the 1,7 t weight in seconds, at the touch of a button without needing to step down from the cab.

Prava moč

Prava moč

Spoznajte svojo pravo moč! Nalepka na pokrovu motorja traktorja prikazuje le nazivno moč motorja. Toda naši motorji zagotavljajo do 40-odstotno povečanje navora in izjemno povečanje moči za pribl. 10 % – “največja moč”, ki je vedno na voljo v vseh pogojih.

Vrhunsko udobje kabine

Vrhunsko udobje kabine

Uživajte v vrhunskem udobju kabine svojega življenja, zahvaljujoč nadvse učinkovitemu vzmetenju kabine, našemu ActiveSeat™ II s proaktivnim blaženjem tresljajev, masažnim funkcijam, elektronskim krmilnim elementom, vrtljivemu sedežu za 65°, trem oporam za noge, izjemnemu zvočnemu sistemu 6.1, vgrajenemu hladilniku… in še in še.

Vrhunski vmesnik za voznika

Vrhunski vmesnik za voznika

Obvladovanje moči traktorjev serije 7R je enostavno in učinkovito s krmilno palico CommandPRO™ in njenimi 11 nastavljivimi gumbi. Poenostavljen ergonomski vmesnik za voznika vam omogoča osredotočen nadzor in omogoča, da bo vsak delovni dan še udobnejši in produktivnejši.

1-Click-Go-AutoSetup: skrajšajte čas nastavitve do 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: skrajšajte čas nastavitve do 50 %

Ste se naveličali beleženja podatkov in zapravljanja časa s klikom na prikazovalnike? Skrajšajte čas nastavitve na polju do 50 % s funkcijo 1-Click-Go-AutoSetup: delovna opravila, vnaprej načrtovana v operativnem središču, se samodejno prikažejo na prikazovalniku G5Plus, ko se s strojem pojavite na polju. Vse, kar mora upravljavec storiti, je potrditi podrobnosti z enim klikom in že je nared*.

Precizno kmetijstvo: kmetujte bolje

Precizno kmetijstvo: kmetujte bolje

Povečanje učinkovitosti in produktivnosti, kar je mogoče doseči z aktivacijskimi funkcijami CommandCenter Premium, avtomatizacijo zavijanja AutoTrac™, pasivnim vodenjem priključkov AutoTrac™ in funkcijo Machine Sync omogoča izboljšanje donosnosti in trajnosti, ki ju ne morete doseči na noben drug način.

Brošura 7R

Spoznajte celotno zgodbo

Poglobite se v podrobnosti in izvedite več o tem, zakaj je 7R tako odličen – ter si oglejte brošuro izdelkov 7R.

PowerGard™

PowerGard™

Paket naknadne nege PowerGard™ določi stroške vzdrževanja.

Precizno kmetijstvo

Precizno kmetijstvo

Naše rešitve za precizno kmetijstvo vključujejo nadgradnje programske opreme na daljavo in neprecenljive funkcije, kot je daljinski dostop do prikazovalnika (RDA) – za večjo produktivnost in daljši čas obratovanja s pomočjo strokovnih opozoril Expert Alerts.

* Stroj mora biti opremljen s prikazovalnikom CommandCenter™ 4. generacije ali univerzalnim prikazovalnikom (s programsko opremo najm. SU20-3), sprejemnikom StarFire™ 3000/6000/7000, aktivno naročnino na JDLink™ Connect in računom John Deere Operations Center. Če še ni opremljen z MTG 4G, je potrebna naknadna namestitev.