Pametne rešitve za kmetovanje

Pametne rešitve za kmetovanje

Vaša pot pametnega kmetovanja se začne tukaj


Če želite začeti s preciznim poljedelstvom, ste prišli na pravo mesto!

Tehnologija John Deere Precision Ag je preprosta za uporabo in vam pomaga pri načrtovanju, nadziranju, izvajanju in analiziranju vašega kmetovanja celo leto. Poleg tega boste bolje pripravljeni za razumevanje in spopadanje z izzivi podnebnih sprememb v prihodnosti kmetovnaja.

Višji donos

Višji donos

Precizno kmetijstvo vam omogoča optimizacijo vnosa semena, gnojila, kemikalij in še več, da boste zadostili individualnim potrebam svojih polj in dosegli čim boljši donos poljščin.

Boljše finančno upravljanje

Boljše finančno upravljanje

Tehnologije za pametno kmetovanje nudijo dragocene informacije za uporavlljanje o uporabi stroja in surovin za večjo transparentnost stroškov in boljše sprejemanje odločitev.

Izboljšana trajnost

Izboljšana trajnost

Precizno kmetijstvo lahko občutno zmanjša porabo goriva in prekomerno uporabo surovin, kot so gnojila in kemikalije, za bolj trajnostno kmetovanje.

Rešitve vodenja

Rešitve vodenja

Brez preskakovanja, brez prekrivanja – vsakokrat sledite istim sledem povsem prostoročno. Ponuja zelo visoko natančnost in našo ponudbo vodenja smo razširili z rešitvami za vse znamke opreme.

Rešitve vodenja

Sistemi avtomatizacije

Odpravite stres ponavljajočih se opravil z našimi krmilniki in programirljivimi napravami. Pomagali vam bodo optimizirati zmogljivost stroja in odpraviti drage napake.

Specifično kmetovanje

Specifično kmetovanje

Ugotovite, kako se podatki o polju iz več virov uporabljajo za ustvarjanje zemljevidov spremenljivih količin, ki omogočajo upravljanje posameznih območij polja za izboljšanje rasti in donosa.

S podjetjem John Deer bo precizno kmetijstvo za vas preprosto

Ustvarili smo vrsto kratkih videoposnetkov, ki pojasnjujejo nekatere prednosti naših orodij za precizno kmetovanje. Preglejte seznam na desni, da najdete področje, ki vas zanima.