Traktorji serije 8

Kmetujte napredno: priznana serija 8 ostaja zvesta svoji močni zapuščini, da služi napredno mislečim kmetom, kot ste vi, ki oblikujete trajnostno prihodnost sodobnega kmetijstva. Naša serija 8 vključuje gosenični traktor John Deere 8RX, ki ohranja prst, in ima visokotehnološke izboljšave, kot je naš nagrajeni menjalnik eAutoPowr™.

Traktorji 8R

Popolna izbira, če potrebujete vsestranski stroj, ki je odličen na terenu in navdušuje na cesti. 8R zagotavlja najboljšo kombinacijo vlečne moči, nizkih stroškov lastništva in vsestranske zmogljivosti.

 

Traktorji 8RT

Traktorji 8RT

Gosenični traktorji zagotavljajo najmočnejšo premočrtno vleko, izjemno učinkovit prenos moči in izjemno nizek pritisk na tla. Destined for flat terrain and dry, loose soil.

Traktorji 8RX

Traktorji 8RX

Če je vaša prioriteta zmanjšanje mešanja tal, ne smete spregledati modela 8RX. Njegova 4,57 m velika površina stika s podlago je vodilna v panogi in proizvaja malo ali nič robov. Model 8RX je idealen za zahtevne terene na vzpetini in vse vrste tal, hkrati pa omogoča največjo možno uporabo oken.

Glasovi s terena

“Hrup v kabini je tišji, kot ’smo ga vajeni pri naši trenutni ”
seriji 8R Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Strokovnjaki, ki so že doživeli ™ eAutoPoware, so navdušeni. Prepričajte se sami.

kompromisi

Konec kompromisov pri tlaku v pnevmatikah

Pravilen tlak v pnevmatikah je ključen za optimizacijo delovanja traktorja in ohranjanje dobrega stanja prsti. Centralni sistem za polnjenje pnevmatik (CTIS) John Deere vam omogoča hitro prilagajanje z enostavnim pritiskom gumba: Hitro in priročno napolnite ali sprostite tlak kar iz kabine – ter preklopite med načinom dela na polju in transportnim načinom.

      

Oglejmo si nekaj posameznih funkcij, ki sestavljajo vrhunsko izkušnjo s traktorjem serije 8.

Terapija v kabini

Terapija v kabini

Bi vam bila všeč kabina, iz katere bi izstopili prav tako spočiti, kot ste vanjo vstopili? Kako je to mogoče? Preprosto takole: ActiveSeat™ II s proaktivnim blaženjem tresljajev, masažnimi funkcijami, elektronskimi upravljalnimi elementi, vrtljivim sedežem za 65°, tremi oporami za noge, izjemnim zvočnim sistemom 6.1, vgrajenim hladilnikom… in še in še.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Novi prikazovalniki G5Plus, naš največji zaslon doslej: več prostora za informacije. Hitrejši procesor za krajši čas zagona. Vse to v čudoviti visoki ločljivosti.

Prava moč

Prava moč

Nalepka na pokrovu motorja traktorja prikazuje le nazivno moč motorja. Toda naši motorji zagotavljajo do 40-odstotno povečanje navora in izjemno povečanje moči za pribl. 10 % “največje moči”, ki je vedno na voljo v vseh pogojih.

Pametne izbire menjalnikov

Pametne izbire menjalnikov

Izbirate lahko med našim 16-stopenjskim menjalnikom PowerShift™ za modele na kolesih, našim robustnim popolnoma mehanskim menjalnikom e23™, menjalnikom AutoPowr™ brez sklopke za brezhibno pospeševanje in našim nagrajenim brezstopenjskim električnim menjalnikom eAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: skrajšajte čas nastavitve do 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: skrajšajte čas nastavitve do 50 %

Ste se naveličali beleženja podatkov in zapravljanja časa s klikom na prikazovalnike? Skrajšajte čas nastavitve na polju do 50 % s funkcijo 1-Click-Go-AutoSetup: delovna opravila, vnaprej načrtovana v operativnem središču, se samodejno prikažejo na prikazovalniku Gen4, ko se s strojem pojavite na polju. Vse, kar mora upravljavec storiti, je potrditi podrobnosti z enim klikom in že je nared*.

Precizno kmetijstvo: kmetujte bolje

Precizno kmetijstvo: kmetujte bolje

Povečanje učinkovitosti in produktivnosti, ki ga lahko dosežete z aktivacijskimi funkcijami CommandCenter Premium, avtomatizacijo zavijanja AutoTrac™, pasivnim vodenjem priključkov AutoTrac™, funkcijo Machine Sync in skupno rabo podatkov na polju, kar prinaša izboljšave donosnosti in trajnosti, ki jih ni mogoče doseči na noben drug način.

Watch: Powerful Choices

Trije koncepti, ki ustrezajo vašim lokalnim razmeram in individualnim praksam kmetovanja – od vsestranskega 8R in nadvse zmogljivega 8RT do 8RX, ki ohranja prst. Oglejte si, kako je videti napredno kmetovanje.

Menjalnik eAutoPowr™

Brezstopenjski in električni: naš nagrajeni eAutoPowr™ je prvi elektromehanski dvosmerni brezstopenjski menjalnik (IVT), ki zagotavlja učinkovitost, udobje in vzdržljivost brez primere.

Brošura serije 8

Spoznajte celotno zgodbo

Poglobite se v podrobnosti značilnosti odličnih traktorjev serije 8 – oglejte si brošuro traktorja serije 8.

PowerGard™

PowerGard™

Paket naknadne nege PowerGard™ določi stroške vzdrževanja.

Precizno kmetijstvo

Precizno kmetijstvo

Naše rešitve za precizno kmetijstvo vključujejo nadgradnje programske opreme na daljavo in neprecenljive funkcije, kot je daljinski dostop do prikazovalnika (RDA) – za večjo produktivnost in daljši čas obratovanja s pomočjo strokovnih opozoril Expert Alerts.

* Stroj mora biti opremljen s prikazovalnikom CommandCenter™ 4. generacije ali univerzalnim prikazovalnikom (najm. s programsko opremo SU20-3), sprejemnikom StarFire™ 3000/6000/7000, aktivno naročnino na JDLink™ Connect in računom John Deere Operations Center. Če še ni opremljen s povezavo MTG 4G, je potrebna naknadna namestitev.