8R 280Traktor

 • Največja moč 308 KM (227 kW) (ECE-R120) + 18 KM (13 kW) IPM
 • 9,0-litrski motor s 6 valji
 • 13,8 t in medosna razdalja 3,050 m
 • Nova večja in udobnejša kabina CommandView z novo ravnjo vidljivosti ter nova krmilna palica CommandPRO z do 11 nastavljivimi gumbi
  Natisni
  kompromisi

  Konec kompromisov pri tlaku v pnevmatikah

  Pravilen tlak v pnevmatikah je ključen za optimizacijo delovanja traktorja in ohranjanje dobrega stanja prsti. Centralni sistem za polnjenje pnevmatik (CTIS) John Deere vam omogoča hitro prilagajanje z enostavnim pritiskom gumba: Hitro in priročno napolnite ali sprostite tlak kar iz kabine – ter preklopite med načinom dela na polju in transportnim načinom.

  Traktorji serije 8R. Neustavljivi

  NEUSTAVLJIVA MOČ

  Serija 8R je popolna izbira, če potrebujete vsestranski stroj za učinkovito delo na polju in udobno vožnjo po cesti. 8R zagotavlja najboljšo kombinacijo vlečne moči, nizkih stroškov lastništva in vsestranske zmogljivosti.

  Drzna zasnova traktorjev serije 8R/RT/RX poudarja njihovi najboljši značilnosti: vlečno moč, ki se pred ničemer ne ustavi, in tehnologijo, ki premika sodobno kmetovanje naprej.

   

  Traktor 8R

  UDOBJE MED VOŽNJO

  Obvladovanje moči traktorjev serije 8R je enostavno z novo krmilno palico CommandPRO z 11 nastavljivimi gumbi. To je vrhunski vmesnik za voznika, ki izboljša udobje in poveča produktivnost pri vsakdanjih opravilih.

  Tako malo prostora in izjemno tiho delovanje, vendar ogromno razkošje. Čista strast do podrobnosti. Dobrodošli v novi kabini traktorja 8R, ki je večja in še bolj udobna kot kdaj koli prej.

  Traktor 8R 280

  POVLECITE, DA ZAVRTITE

  Pogled na notranjost kabine

  POVLECITE, DA ZAVRTITE