8RT 410Traktor

  • Največja moč 443 KM (326 kW) (ECE-R120) + 15 KM (11 kW)
  • 9,0-litrski motor s 6 valji
  • 16,2 t in medosna razdalja 2,477 m
  • Nova večja in udobnejša kabina CommandView z novo ravnjo vidljivosti
Natisni
First in Reliability

VEČ Z MANJ

Menjalnik ™ eAutoPowr, ki je na voljo za modele 370 in 410 traktorjev 8R, 8RT in 8RX, je opremljen z enostavno zasnovo z manj kompleksnimi deli. Hidromodule smo zamenjali z električnimi komponentami, da bi dosegli največjo zmogljivost, zanesljivost in udobje.

Opremljen je z brezkrtačnimi elektromotornimi generatorji s tekočinskim hlajenjem, ki ne potrebujejo vzdrževanja. Uporaba električnih komponent v primerjavi s hidro moduli poenostavlja zasnovo, povečuje učinkovitost, zmanjšuje obrabne dele in podaljšuje življenjsko dobo menjalnika.

NAJVEČJA ZMOGLJIVOST

NAJVEČJA ZMOGLJIVOST

Menjalnik ™ eAutoPowr je najbolj vsestranska in zmogljiva možnost pri menjalnikih serije 8, ki združuje učinkovitost ™ AutoPowr z ™ mišicami e23. Brezhibno prestavljanje s polprevodniško napajalno elektroniko, ki zagotavlja takojšen navor za najbolj gladko vožnjo tudi v najzahtevnejših pogojih.

Njegov električni zagon zagotavlja takojšnjo moč in navor, kar omogoča hitrejše in bolj gladke spremembe smeri ter natančne hitrosti počasnih prestav, zahvaljujoč uporabi električnih motorjev v hidravličnih modulih.

MAKSIMALNO UDOBJE

MAKSIMALNO UDOBJE

Z vmesnikom ™ CommandPRO, identičnim AutoPowr™-u, ™ eAutoPowr ponuja vse znane funkcije za udobje CommandPRO in enostavno nastavitev prek prikazovalnika G5Plus ™ CommandCenter. Njegovi elektromotorji zmanjšujejo hrup v kabini za 23 % v primerjavi s hidro moduli.

PROIZVAJANJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

PROIZVAJANJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

eAutoPowr omogoča prenos električne energije do 480 V izmeničnega toka (100 kW) do zunanjih porabnikov prek dodatne vtičnice AEF. To električno energijo lahko uporabimo npr. za pogon pogonskih osi priključkov. Električno gnane osi zagotavljajo znatno povečanje oprijema, zmanjšanje zdrsavanja koles in preprečevanje obteževanja. To omogoča obdelavo večje površine z uporabo veliko širših orodij za vgradnjo za nižje stroške nanašanja na hektar ter večjo zaščito tal.

Glasovi s terena

“Hrup v kabini je tišji, kot ’smo ga vajeni pri naši trenutni ”
seriji 8R Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Strokovnjaki, ki so že doživeli ™ eAutoPoware, so navdušeni. Prepričajte se sami.

Traktor 8R

UDOBJE MED VOŽNJO

Obvladovanje moči traktorjev serije 8R je enostavno z novo krmilno palico CommandPRO z 11 nastavljivimi gumbi. To je vrhunski vmesnik za voznika, ki izboljša udobje in poveča produktivnost pri vsakdanjih opravilih.

Tako malo prostora in izjemno tiho delovanje, vendar ogromno razkošje. Čista strast do podrobnosti. Dobrodošli v novi kabini traktorja 8R, ki je večja in še bolj udobna kot kdaj koli prej.

Serija 8RT. Neustavljivi

NEUSTAVLJIVA MOČ

Gosenični traktorji zagotavljajo najmočnejšo premočrtno vleko, izjemno učinkovit prenos moči in izjemno nizek pritisk na tla. Usojen za raven teren ter suho in razsuto zemljo.

Drzna zasnova traktorjev serije 8R/RT/RX poudarja njihovi najboljši značilnosti: vlečno moč, ki se pred ničemer ne ustavi, in tehnologijo, ki premika sodobno kmetovanje naprej.

Pogled na notranjost kabine

POVLECITE, DA ZAVRTITE