Serija 6M

6m-banner

TAKOJŠNJA PRODUKTIVNOST

TRAKTORJI SERIJE 6M: MOČNI. HITRI. INTUITIVNI.

Brez težav, vsa moč, ki jo potrebujete, in hitreje. Doživetje traktorja serije 6M je popolnoma osredotočeno na opravljanje nalog. Ti zmogljivi traktorji so stroškovno učinkoviti za lastništvo, izjemno enostavni za uporabo od samega začetka, od točke A do točke B pa vas bodo odpeljali s hitrostjo do 50 km/h. Serija 6M je zasnovana za tiste, ki presegajo običajno.

 • 6M 230–6M 250

  IZVAJALCI ZA TEŽKA DELA

  Z izjemno zmogljivostjo na cesti in zanesljivim, udobnim občutkom vožnje tudi pri zahtevnih opravilih, vam modeli z ekstra velikim okvirjem serije 6M, zahvaljujoč 100 mm daljši medosni razdalji in pnevmatikam premera 2,05 m, zagotavljajo zmogljivo in učinkovito vsestranskost.

  6m230-6m250
 • 6M 180–6M 240

  MOČ ZA IZVAJANJE VSEH OPRAVIL

  Ko so vaša opravila obsežna, številna in zahtevna, so ti traktorji serije 6M kot nalašč za vas. Kot poljedelec boste navdušeni nad njihovo medosno razdaljo 2.800 mm in velikimi pnevmatikami, ki vso moč učinkovito prenašajo na tla. Izvajalci, usmerjeni v zmogljivost, prav tako dajejo prednost tem srednje velikim traktorjem zaradi njihove vrhunske zmogljivosti na cesti.

  6m180-6m240
 • 6M 145–6M 185

  BREZKOMPROMISNA MOČ

  Ti traktorji serije 6M s 6 valji zagotavljajo zanesljivo in udobno vožnjo tako po polju kot tudi na cesti. Zaradi svoje idealne kombinacije okretnosti, moči in vzdržljivosti so ti traktorji serije 6M robustni ter zanesljivi srednje veliki izvajalci pri zahtevnejših opravilih na polju.

  6m145-6m185
 • 6M 130–6M 150

  VSESTRANSKI STROJI

  Moč za vlečenje večjih bremen na polju in obvladovanje večjih priključkov, dovolj okretni za delo z nakladalnikom in hitrejši na cesti. Doživite vsestranskost teh kompaktnih, 4-valjnih traktorjev serije 6M visoke zmogljivosti.

  6m130-6m150
 • 6M 95–6M 125

  KOMPAKTNA ZASNOVA, OKRETNA ZMOGLJIVOST

  Zaradi svoje kratke medosne razdalje in kompaktne zasnove so ti modeli serije 6M primerni za delo s sprednjim nakladalnikom tudi na najbolj utesnjenih prostorih. Z veliko nosilnostjo do 4,7 tone bodo zmogljivi srednje veliki traktorji serije 6M brez težav obvladali vse vrste priključkov. Z največjo hitrostjo 50 km/h pa vam traktor serije 6M omogoča, da boste hitro prišli od točke A do točke B.

  6m95-6m125
versatility-champion

Prvak v vsestranskosti

Ne glede na to, ali ste živinorejec, poljedelec, izvajate mešano kmetovanje ali vodite gradbeno podjetje, je bil eden od traktorjev serije 6M narejen za vas. Izberite svoj traktor med 17 modeli visoke zmogljivosti s petimi medosnimi razdaljami.

Izdelan za tiste, ki se želijo nekaj več od običajnega.

Traktor serije 6M s 4 valji

Resnični vsestranski stroji

Naši traktorji serije 6M s 4 valji so priljubljeni med kmeti zaradi popolne preglednosti in sposobnosti manevriranja. Idealni so za delo z nakladalnikom, prevoz in na polju.

Traktorji serije 6M s 6 valji

Izvajalci za zahtevna dela

Zmogljivi in vsestranski traktorji serije 6M s 6 valji so intuitivni za upravljanje in kot nalašč za zahtevna opravila na polju ali med prevozom.