Traktorji serije 6R

Uporabite pametno tehnologijo za boljšo učinkovitost

Zaradi legendarne vlečne moči, zanesljivosti in udobja smo serijo 6R razširili z dvema novima in še pametnejšima modeloma. 6R 150 z majhnim okvirjem in 6R 185 s srednje velikim okvirjem dopolnjujeta ponudbo z izjemno pametnimi funkcijami avtomatizacije in vrhunsko prevozno zmogljivostjo. Vsak traktor iz serije 6R je zasnovan in izdelan tako, da je najbolj vsestranski, najlažji in najzmogljivejši član vaše delovne sile.

Ne pozna ovir

Preverite, kako traktor serije 6R izkorišča moč, zmogljivost in digitalno inteligenco, da se lahko lažje soočite z vsemi izzivi, povezanimi s terenom, vremenskimi razmerami in časovnim okvirjem za izvedbo del. V naši ponudbi traktorjev 6R boste našli takega, s katerim boste zagotovo izpolnili vse svoje cilje.

1-Click-Go – AutoSetup

Za do 50 % hitrejša konfiguracija nastavitev na polju: Načrtujte opravila v središču Operations Center, ki se ob dovozu na polje samodejno prikažejo na prikazovalniku 4. generacije, nato pa z enim samim klikom potrdite podrobnosti za začetek dela.

      

Naredite več, bolje in učinkoviteje. Traktorje serije 6R smo izdelali za dosežke

Precizno kmetijstvo

Precizno kmetijstvo

V traktorju serije 6R je vse pripravljeno za tehnologijo, ki brezhibno povezuje stroje in ljudi, dodaja neprekosljivo natančnost in učinkovitost ter zagotavlja vpoglede, ki poskrbijo za resnično prednost.

Št. 1 v transportu

Št. 1 v transportu

Naš model 6R 250 je nepremagljiv pri preizkusu DLG PowerMix Transport 2.0, kmetijska zbornica Spodnje Saške (Nemčija) pa je pri svojem testu traktorjev 2020 potrdila izjemno učinkovitost modela 6R 215*.

Pametnejši sprednji nakladalniki

Pametnejši sprednji nakladalniki

Naši nakladalniki, ki omogočajo enostaven in hiter priklop, so opremljeni s številnimi pametnimi funkcijami. Izboljšajte svojo produktivnost s funkcijo vrnitve na položaj, izboljšajte natančnost z dinamičnim tehtanjem in preprečite izgubo materiala z elektronsko izravnavo z obzorjem.

Kabina in upravljanje

Kabina in upravljanje

V tej izjemno prostorni 3,33 m³ in zelo tihi kabini z 71 dB(A), ki je opremljena z novim prikazovalnikom na vogalnem stebričku, boste svoje delo opravljali najbolje doslej. Enostavno obvladajte moč traktorja 6R s krmilno palico CommandPRO™ in njenimi 11 nastavljivimi gumbi.

Udobje

Udobje

Ostanite v pripravljenosti in poskrbite za umirjeno osredotočenost: Vzmetenje sprednje osi TLS™ Plus in vzmetenje kabine HCS Plus skupaj zagotavljata najboljšo izkušnjo pri prevozu in vožnji po polju ter na cesti.

Hidravlični sistem ComfortSmarter

Pametnejši hidravlični sistem

Poskrbite za večjo produktivnost: pametnejši inteligentni nadzor moči za do 40 dodatnih KM pri načinih uporabe hidravličnega sistema in do šest zadnjih izbirnih krmilnih ventilov (SCV) s hidravličnim pretokom do 160 l/min.

Udobno se namestite, sprostite se in si oglejte te zanimive videoposnetke, v katerih se boste podrobno seznanili z vsemi lastnostmi traktorjev serije 6R.

6R Broucher

Preberite celotno zgodbo

Poglobite se v podrobnosti značilnosti odličnih traktorjev serije 6R – oglejte si brošuro traktorja 6R

Čelni nakladalnik

Čelni nakladalnik

Se sprašujete, ali je čas za nakup nakladalnika? Oglejte si našo ponudbo in izberite ustreznega za svoje zahteve.

Precizno kmetijstvo

Precizno kmetijstvo

Preberite več o mnogih načinih uporabe in prednostih tehnologije preciznega kmetijstva družbe John Deere.

PowerGard

PowerGard

Paket naknadne nege PowerGard porazdeli stroške vzdrževanja.

* 6R 185 je imel najnižjo porabo goriva z gorivom 355 g/kWh in tekočino za čiščenje izpušnih plinov 14 g/kWh na preizkusu DLG-Transport-PowerMix-Test 2.0 (cestni promet s prevozom težkega in lahkega tovora pri 40 km/h) v kategoriji traktorjev z močjo, nižjo od 250 KM. Poročilo o preizkusu DLG 7237 01/2022

Case Puma 220 MC, gorivo 358 g/kWh in tekočina za čiščenje izpušnih plinov 28 g/kWh, rezultati profesionalnega preizkusa, 09/2019, v podobnih preizkusnih pogojih.  

Fendt 724 Vario, gorivo 371 g/kWh in tekočina za čiščenje izpušnih plinov 15 g/kWh, rezultati profesionalnega preizkusa, 11/2021, v podobnih preizkusnih pogojih.  

John Deere 6250R, gorivo 348 g/kWh in tekočina za čiščenje izpušnih plinov 16 g/kWh, rezultati profesionalnega preizkusa, 06/2018, v podobnih preizkusnih pogojih.