6R 150Traktor

 • Največja moč 165 KM (121 kW) (ECE-R120) + 12 KM (9 kW) IPM
 • 4,5-litrski 4-valjni motor
 • 6,5 t in 2,58 m medosne razdalje
 • Kabina XXL ComfortView™ (3,33 m³) z dvojimi panoramskimi vrati ali stebričkom B na levi strani in prikazovalnikom CommandCenter™ 4. generacije z 71 d(B)A
 • Izbira menjalnika: AutoPowr
Natisni

Serija 6R: Uporabite pametno tehnologijo za boljšo učinkovitost.

Traktorji 6R z majhnim okvirjem: Kompakten, lahek in zmogljiv

Doživite vsestranskost tega okretnega 4-valjnega traktorja z veliko konjskih moči, močnim hidravličnim sistemom, visoko dvižno zmogljivostjo in velikimi pnevmatikami.

 • Učinkovita poraba goriva

  Izjemna enostavnost upravljanja našega vrhunskega menjalnika AutoPowr™ podpira moč in navor modela 6R 150 za izjemno visoko raven udobja delovanja in učinkovitosti porabe goriva, kar so potrdili nedavni preizkusi.

   

  Vas zanima? Več podrobnosti na naslednjih diapozitivih! >

   

  Učinkovita poraba goriva
 • Nizka poraba dizelskega goriva in zelo dobra zmogljivost¹

  Preizkus DLG-PowerMix-Test 2.0 (uporaba na polju) je potrdil nizko porabo goriva modela 6R 150 s samo 274 g/kWh dizelskega goriva in 8 g/kWh tekočine za čiščenje izpušnih plinov.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Nizka poraba dizelskega goriva in zelo dobra zmogljivost1
 • Najučinkovitejša poraba goriva¹ med štirivaljnimi modeli pri prevozu

  Preizkus DLG-PowerMix-Test 2.0 (prevozna uporaba) je potrdil nizko porabo goriva modela 6R 150 s samo 375 g/kWh dizelskega goriva in 12 g/kWh tekočine za čiščenje izpušnih plinov.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: dokazana učinkovita poraba goriva5
 • Avtomatizacija naslednje stopnje

  Uživajte v dodatnih prednostih produktivnosti naše napredne licence, kot so avtomatizacija zavijanja AutoTracTM, pasivno vodenje priključka AutoTracTM, AutoPathTM, MachineSync in skupna raba podatkov na polju.

   

  Če želite izvedeti več o posameznih funkcijah, si oglejte spodnje diapozitive >

  Avtomatizacija naslednje stopnje
 • AutoPath™

  AutoPath™ samodejno ustvari črte vodenja na podlagi podatkov, zbranih s prvim prehodom priključka za obdelovanje ali sejalnika. Vodi upravljanje črt vodenja, varuje naložbe v hranila in vam pomaga pri vsakem prehodu z zaupanjem in natančnostjo. Ne glede na širino priključka, ki ga uporabljate za sajenje, škropljenje ali žetev, AutoPath™ zagotavlja, da bodo pnevmatike vedno sledile posejanim vrstam in se bodo izognile poljščinam.

  AutoPath™
 • Najboljši vsestranski traktor in št. 1 v tehtanju¹

  Na zadnjem preizkusu traktorjev revije Trekker’ meseca februarja 2023 je kombinacija 6R 150 z nakladalnikom 643R dosegla najboljše rezultate. Dosezite novo raven produktivnosti z zmagovito kombinacijo serije 6R z nakladalnikom 643R, ki vključuje
  naš dinamični sistem tehtanja, funkcijo vračanja v položaj in funkcijo izravnave z obzorjem.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Več boste izvedeli na naslednjem diapozitivu >

  Najboljši vsestranski traktor in št. 1 v tehtanju¹
 • Učinkovita natančnost

  Izboljšajte natančnost med delom1: naš dinamični sistem tehtanja vam omogoča, da napolnite transportno posodo do točno želene teže, in vam omogoča pripravo receptov za polnjenje prikolic korak za korakom.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Učinkovita natančnost
 • Opravite svoje najboljše delo doslej

  Udobno se boste namestili na svoj premijski dvosmerni sedež, se ozrli naokoli in si rekli: delo bo opravljeno kot bi mignil. Bolje, hitreje in učinkoviteje. Pri tihih 71 dB(A) boste uživali v mirnih urah osredotočenega opravila v prostorni 3,33 m³
  kabini.

   

  Če želite izvedeti več, si oglejte naslednje diapozitive >

  Opravite svoje najboljše delo doslej
 • Dvosmerni sedež

  Zdaj z izboljšanim vzmetenjem je ta nadvse udoben sedež na voljo kot dodatna oprema. Zgornji del naslonjala se vrti, ko se voznik obrača, kar zagotavlja oporo za hrbet in hkrati omogoča izboljšano vidljivost nazaj.

  Dvosmerni sedež
 • Vrata, ki jih ne vidite

  Naša panoramska vrata ne izgledajo nič posebnega. To je dobra stvar. Uživali boste v neoviranem pogledu skozi njih. Na voljo je tudi različica z B-stebričkom na levi strani.

  Vrata, ki jih ne vidite
Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Sprednji nakladalniki John Deere serije R so opremljeni z našimi samodejnimi zapahi, zato je montaža nakladalnikov in priključkov zares enostavna – samo klik in že jih lahko začnete uporabljati. Z našim dodatnim tehnološkim paketom pa lahko še dodatno izboljšate svojo produktivnost.

Dinamično tehtanje

Dinamično tehtanje

Izboljšajte svojo natančnost med delom: naš dinamični tehtalni sistem vam omogoča, da žlico natančno napolnite do želene teže in po posameznih korakih ustvarite recepte za polnjenje prikolic.

Vrnitev v položaj

Vrnitev v položaj

Povečajte produktivnost pri ponavljajočih se nalogah. S funkcijo vrnitev v položaj lahko shranite do štiri položaje priključka za hiter in udoben priklic s krmilno palico.

Horizontalna poravnava

Horizontalna poravnava

S to ekskluzivno funkcijo priključka ne boste poravnali le s traktorjem, ampak tudi vzporedno s tlemi. Hitreje prevažajte bale, nikoli ne raztresite tovora po tleh in uživajte v mirnejši vožnji.

CommandARM: intuitivno krmiljenje

CommandARM: intuitivno krmiljenje

Serija 6R omogoča enostavno uporabo napredne kmetijske tehnologije. Vse je na dosegljivem mestu, naš CommandCenter z zaslonom na dotik pa omogoča nemoteno premikanje z bližnjicami in s pomočjo, ki je odvisna od konteksta.

Nova elektronska krmilna palica z napravo za vzvratni tek

Nov elektronski joystick s stikalom za vzvratni tek

Preprosto najbolj ergonomski in udoben način upravljanja sprednjega nakladalnika. Z novo napravo za vzvratni tek na krmilni palici pa lahko s pritiskom gumba spremenite smer traktorja. Krmilna palica je popolnoma nastavljiva in upravlja vse izbirne krmilne ventile (SCV), sprednji priklop in celo funkcije ISOBUS.

Traktor 6R

POVLECITE, DA ZAVRTITE

Pogled na Zunaj kabine

POVLECITE, DA ZAVRTITE