6R 150Traktor

  • Največja moč 165 KM (121 kW) (ECE-R120) + 12 KM (9 kW) IPM
  • 4,5-litrski 4-valjni motor
  • 6,5 t in 2,58 m medosne razdalje
  • Kabina XXL ComfortView™ (3,33 m³) z dvojimi panoramskimi vrati ali stebričkom B na levi strani in prikazovalnikom CommandCenter™ 4. generacije z 71 d(B)A
  • Izbira menjalnika: AutoPowr
Natisni

Serija 6R: Uporabite pametno tehnologijo za boljšo učinkovitost.

Traktorji 6R z majhnim okvirjem: Kompakten, lahek in zmogljiv

Doživite vsestranskost tega okretnega 4-valjnega traktorja z veliko konjskih moči, močnim hidravličnim sistemom, visoko dvižno zmogljivostjo in velikimi pnevmatikami.

Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Sprednji nakladalniki John Deere serije R so opremljeni z našimi samodejnimi zapahi, zato je montaža nakladalnikov in priključkov zares enostavna – samo klik in že jih lahko začnete uporabljati. Z našim dodatnim tehnološkim paketom pa lahko še dodatno izboljšate svojo produktivnost.

Dinamično tehtanje

Dinamično tehtanje

Izboljšajte svojo natančnost med delom: naš dinamični tehtalni sistem vam omogoča, da žlico natančno napolnite do želene teže in po posameznih korakih ustvarite recepte za polnjenje prikolic.

Vrnitev v položaj

Vrnitev v položaj

Povečajte produktivnost pri ponavljajočih se nalogah. S funkcijo vrnitev v položaj lahko shranite do štiri položaje priključka za hiter in udoben priklic s krmilno palico.

Horizontalna poravnava

Horizontalna poravnava

S to ekskluzivno funkcijo priključka ne boste poravnali le s traktorjem, ampak tudi vzporedno s tlemi. Hitreje prevažajte bale, nikoli ne raztresite tovora po tleh in uživajte v mirnejši vožnji.

CommandARM: intuitivno krmiljenje

CommandARM: intuitivno krmiljenje

Serija 6R omogoča enostavno uporabo napredne kmetijske tehnologije. Vse je na dosegljivem mestu, naš CommandCenter z zaslonom na dotik pa omogoča nemoteno premikanje z bližnjicami in s pomočjo, ki je odvisna od konteksta.

Nova elektronska krmilna palica z napravo za vzvratni tek

Nov elektronski joystick s stikalom za vzvratni tek

Preprosto najbolj ergonomski in udoben način upravljanja sprednjega nakladalnika. Z novo napravo za vzvratni tek na krmilni palici pa lahko s pritiskom gumba spremenite smer traktorja. Krmilna palica je popolnoma nastavljiva in upravlja vse izbirne krmilne ventile (SCV), sprednji priklop in celo funkcije ISOBUS.