6R 150Traktor

  • Največja moč 165 KM (121 kW) (ECE-R120) + 12 KM (9 kW) IPM
  • 4,5-litrski 4-valjni motor
  • 6,5 t in 2,58 m medosne razdalje
  • Kabina XXL ComfortView™ (3,33 m³) z dvojimi panoramskimi vrati ali stebričkom B na levi strani in prikazovalnikom CommandCenter™ 4. generacije z 71 d(B)A
  • Izbira menjalnika: AutoPowr
Natisni

Serija 6R: Uporabite pametno tehnologijo za boljšo učinkovitost.

Traktorji 6R z majhnim okvirjem: Kompakten, lahek in zmogljiv

Doživite vsestranskost tega okretnega 4-valjnega traktorja z veliko konjskih moči, močnim hidravličnim sistemom, visoko dvižno zmogljivostjo in velikimi pnevmatikami.

Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Poskrbite za popoln izkoristek dneva s sprednjimi nakladalniki John Deere

Sprednji nakladalniki John Deere serije R so opremljeni z našimi samodejnimi zapahi, zato je montaža nakladalnikov in priključkov zares enostavna – samo klik in že jih lahko začnete uporabljati. Z našim dodatnim tehnološkim paketom pa lahko še dodatno izboljšate svojo produktivnost.

Dinamično tehtanje

Dinamično tehtanje

Izboljšajte svojo natančnost med delom: naš dinamični tehtalni sistem vam omogoča, da žlico natančno napolnite do želene teže in po posameznih korakih ustvarite recepte za polnjenje prikolic.

Vrnitev v položaj

Vrnitev v položaj

Povečajte produktivnost pri ponavljajočih se nalogah. S funkcijo vrnitev v položaj lahko shranite do štiri položaje priključka za hiter in udoben priklic s krmilno palico.

Horizontalna poravnava

Horizontalna poravnava

S to ekskluzivno funkcijo priključka ne boste poravnali le s traktorjem, ampak tudi vzporedno s tlemi. Hitreje prevažajte bale, nikoli ne raztresite tovora po tleh in uživajte v mirnejši vožnji.

CommandARM: intuitivno krmiljenje

CommandARM: intuitivno krmiljenje

Serija 6R omogoča enostavno uporabo napredne kmetijske tehnologije. Vse je na dosegljivem mestu, naš CommandCenter z zaslonom na dotik pa omogoča nemoteno premikanje z bližnjicami in s pomočjo, ki je odvisna od konteksta.

Nova elektronska krmilna palica z napravo za vzvratni tek

Nov elektronski joystick s stikalom za vzvratni tek

Preprosto najbolj ergonomski in udoben način upravljanja sprednjega nakladalnika. Z novo napravo za vzvratni tek na krmilni palici pa lahko s pritiskom gumba spremenite smer traktorja. Krmilna palica je popolnoma nastavljiva in upravlja vse izbirne krmilne ventile (SCV), sprednji priklop in celo funkcije ISOBUS.

Traktor 6R

POVLECITE, DA ZAVRTITE

Pogled na Zunaj kabine

POVLECITE, DA ZAVRTITE