iGradeTehnologija preciznega kmetijstva

  • Zanesljiv v težkih vremenskih razmerah in slabi vidljivosti (prah, megla)
  • Združljiv s programsko opremo TerraCutta Precision Terrain Solutions – orodje za izračun naklona s preprostim uporabniškim vmesnikom
  • Večji domet signala kot pri laserju
  • Omogoča istočasno delovanje več strojev na različnih ravninah
  • Navpični popravki med prehodoma +/–4,2 cm
Natisni
OZNAČBA MESTA ZA NADOMESTNO BESEDILO

Vse je pripravljeno za niveliranje tal

John Deere iGrade* je odlična izbira za natančno ravnanje ali niveliranje tal. V nasprotju z občutljivimi laserskimi sistemi iGrade na signal RTK zanesljivo deluje tudi v slabi vidljivosti in slabih vremenskih razmerah – celo ponoči. Sprejemnik StarFire 6000 je združljiv s sateliti GPS in GLONASS in tako omogoča najvišjo stopnjo navpične natančnosti. Ne glede na to, ali ustvarjate površine z enakomernim naklonom za odvod ali popolnoma ravne površine za posebne vrste poljščin, se lahko zanesete na iGrade za brezhibno in natančno delovanje.

Sistem samodejno upravlja rezila strgalnika, orodja za računanje pa voznikom pomagajo pri načrtovanju naklonov in določanju smeri. iGrade v kombinaciji s programsko opremo za precizne rešitve na terenu TerraCutta podjetja Precision Terrain Solutions omogoča strokovno načrtovanje ravnanja in celo optimizirano izdelavo poti.

*Na voljo v izbranih državah

* Na voljo v določenih državah