Rešitve vodenja

Rešitve vodenja

Sistemi za več znamk za vsako uporabo

Ali ne uporabljate samo strojev John Deere? Brez težav. Ponujamo širok nabo sistemov vodenja za številne znamke strojev in priključkov. To pa zato, ker oblikujemo in izdelujemo lastne sisteme vodenja. Elektronske sisteme lahko prilagodimo za različne individualne stroje. Vprašajte prodajalca, kako lahko izkoristite prednosti zmogljivosti samodejnega krmiljenja.

Brezhibno integrirano

Brezhibno integrirano

Vse naše komponente so zamenljive in tudi če je vaš stroj ni zeleno-rumen, lahko še vedno izkoristite prednosti tehnologije John Deere Precision Ag.

Enostavna uporaba

Enostavna uporaba

Vse komponente in programsko opremo smo ustvarili mi. Oblikovani s kmeti, za kmete so enostavni za uporabo in izdelani za dolgo življenjsko dobo.

Dosnost, ki se lahko izmeri

Dosnost, ki se lahko izmeri

Vaši podatki so varno shranjeni v platformi John Deere Operations CenterTM za podrobno analizo učinkovitosti stroja, donosa in še več za pomoč pri vašem donosu.

S podjetjem John Deer bo precizno kmetijstvo za vas preprosto

Ustvarili smo vrsto kratkih videoposnetkov, ki pojasnjujejo nekatere prednosti naših orodij za precizno kmetovanje. Preglejte seznam na desni, da najdete področje, ki vas zanima.

Sistemi avtomatizacije

Sistemi avtomatizacije

Odpravite stres ponavljajočih se opravil z našimi krmilniki in programirljivimi napravami. Pomagali vam bodo optimizirati zmogljivost stroja in odpraviti drage napake.

Specifično kmetovanje

Specifično kmetovanje

Ugotovite, kako se podatki o polju iz več virov uporabljajo za ustvarjanje zemljevidov spremenljivih količin, ki omogočajo upravljanje posameznih območij polja za izboljšanje rasti in donosa.

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Za začetek vaše poti preciznega kmetovanja potrebujete le sprejemnik, prikazovalnik, povezljivost JDLink™ in račun v platformi John Deere Operations Center™. Poleg tega je dostop do platforme John Deere Operations Center™ brezplačen!