RTKTehnologija preciznega kmetijstva

  • Odlične možnosti ponovljivosti
  • Visoka raven natančnosti
  • Hitra povezava signala
Natisni

RTK: Največja raven natančnosti in ponovljivosti

Če se ukvarjate s preciznim kmetijstvom, je RTK vaša najboljša rešitev za natančnost, ponovljivost in čas zamika, s katero lahko preprečite odnašanja globalnega navigacijskega sistema satelitov

Dolgotrajna ponovljivost in < 1 mm časa zamika
S funkcijo RTK morate meje polja zabeležiti le enkrat. Če potrebujete takšno ponovljivost, na primer za nadzor sekcij, se ne boste želeli vsako leto vračati, da bi zabeležili meje polja. Vsak dan boste prihranili čas: Od samega začetka je vedno na voljo popolna natančnost RTK. Traja manj kot 1 minuto!

Modem 4G LTE za mobilni RTK

Modem 4G LTE za mobilni RTK

Preprosto najbolj napreden, integriran in učinkovit način uporabe RTK-ja. Signal je združljiv z modemom 4G LTE za mobilni RTK in ga je mogoče sprejeti z našimi vgrajenimi sitemi JDLink – tako ni več potrebe po dodatnemu modemu, dodatnih podatkovnih paketih (kartica SIM) ali licenco za dostop za mobilni RTK.

Radio RTK

Radio RTK

Radio RTK deluje z eno ali več lokalnimi baznimi postajami v bližini vaših polj. Sistem stalno spremlja omrežja satelitov GPS in GLONASS in jih popravlja ter tako zagotavlja visoko natačnost med vodoravnima prehodoma (+/– 2,5 cm). To je odlična rešitev za široke odprte terene z dobro vidno linijo do bazne postaje.

* Mobilni RTK je dodatna tehnologija RTK, ki je na voljo v določenih državah