Glava – nepremagljivost

Naslednja raven udobja in učinkovitosti

To linijo traktorjev morate doživeti osebno. Občutite storilnost, natančnost in udobje, ki jih ti stroji omogočajo v vašem poslu, iz prve roke. Obrnite se na svojega trgovca in poizvedite več o doživljajskih testnih vožnjah.

Poiščite trgovca

Čas je za nadgradnjo na preverjeno učinkovitost delovanja!

Oglejte si izjemne rezultate učinkovitosti delovanja, ki jih je John Deere 6215R dosegel na zadnjem testu.*

Čas je za nadgradnjo na preverjeno učinkovitost delovanja!

Oglejte si izjemne rezultate učinkovitosti delovanja, ki jih je John Deere 6215R dosegel na zadnjem testu*.

Naredite več z manj goriva!

/ection-control-large

Nadzor sekcij

Kaj pričakujete od izvrstnega zaslona? Če ste pomislili na podporo do največ 255 sekcij in vsa potrdila ISOBUS AEF, boste ostali zaprtih ust, saj vam ponujamo ravno to. In če menite, da bi funkciji spremenljivega nadzora hitrosti in telematike morali biti del standardne opreme vašega traktorja, potem je pred vami pravi stroj. Za napredno precizno kmetijstvo priporočamo traktorje John Deere serij 6R, 7R in 8R.

Ali si želite še več udobja?

Naša liniija velikih traktorjev ima vgrajene številne funkcije, ki omogočajo še višjo stopnjo udobja in storilniosti, ki jo iščete.

čas za nadgradnjo velikega traktorja

Velikost kabine

Ko se vam zdi, da je prostor okrog vas omejen, imate tudi sami občutek omejenosti. Ker sta vaše dobro počutje in zdravje ključna dejavnika storilnosti, smo povečali kabino serije 6R – in to precej. Njena prostornina tako znaša 3,30 m³. Izjemen način za začetek vašega delovnega dne.

udobje masažnega sedeža

Udobje sedeža

Oddahnite si, sprostite se in si odpočijte med dolgimi delavniki. Delavnik končajte sveže v seriji 7R in 8R s funkcijami, brez katerih ne boste več želeli delati: Active Seat II s proaktivno kompenzacijo gibanja sedeža, masažno funkcijo, 65-stopinjskim vrtenjem sedeža, 3 nožnimi oporami ter zvočnim sistemom 6.1 in vgrajenim hladilnikom.

velika vidljivost

Boljši pogled

Spuščen pokrov modelov s kratkim okvirjem 6M občutno izboljša raven vidljivosti. Prva točka, ki jo boste lahko videli, je od oddaljena zgolj 5 m. S 180-stopinjskim vidnim poljem 6M zagotavlja znatno nadgradnjo vidljivosti.**

 

Primerjajte sami

prednosti teh strojev morate občutiti v živo. Stranke, ki so lastniki konukurenčnih traktorjev, so preskusili naše stroje. Oglejte si njihove odzive. Oblikujte svoje mnenje v preizkusu na terenu in testni vožnji.

* Test traktorjev 2021, ki ga je izvedel oddelek za kmetijstvo v nemški zvezni državi Spodnji Saški; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Notranji testi vidljivosti, ki ocenjujejo pogled od upravljavca v smeri naprej in čez pokrov do tal ter izmerijo razdaljo od tal upravljavca do točke, ki jo lahko upravljavec vidi pred seboj na tleh. Meritve so bile izvedene na sedežu ISO za modele John Deere John 6090M, 6100M, 6110M in 6120M.