MEŠANE KMETIJE: EN VSESTRANSKI TRAKTOR

Zaradi bogate ponudbe izdelkov, ki jih pridelujete, so lahko naša življenja uravnotežena in zdrava. Pri lažjem obvladovanju kopice različnih opravil v vašem dnevu s potrebno učinkovitostjo vam lahko pomaga vsestranska zmogljivost traktorjev 5E.
OGROMNO PROSTORA IN POPOLN NADZOR – KLJUB MOREBITNEM POGOSTEM MENJAVANJU OPRAVIL IMATE VEDNO POPOLN NADZOR, SAJ SO KRMILNIKI IN INSTRUMENTI RAZPOREJENI ZA NAJVEČJO MOŽNO UČINKOVITOST PRI IZVAJANJU OPRAVIL.

ČIST, UČINKOVIT IN ZMOGLJIV

Traktor 5E zagotavlja čisto moč, ki jo potrebujete za dela z nakladalnikom in transport na mešanih kmetijah. Izključno dizelski motor kombinira visokotlačno vbrizgavanje goriva prek skupnega voda z elektronskim upravljanjem, kar omogoča nizke vrtljaje 2.100 vrt/min, ki zmanjšujejo porabo goriva, ustvarjajo močan navor in so v skladu s predpisi o emisijah stopnje V.
ALI DELA Z NAKLADALNIKOM OPRAVLJATE NA ŠTEVILNIH RAZLIČNIH MESTIH? V TAKEM PRIMERU BOSTE UŽIVALI V LAHKOTNOSTI NAŠIH MENJALNIKOV 12/12 ALI 24/12 POWRREVERSER™ BREZ SKLOPKE S HITROSTMI ZA RAZNOVRSTNE NAČINE UPORABE TER BREZSTOPENJSKO IN VRSTNO PRESTAVLJANJE NAPREJ/VZVRATNO.

OGROMNA MOČ

Opravila, ki jih izvajate z nakladalnikom, so tako številčna in tako raznolika, kot je dolg dan, zato potrebujete hidravlični sistem, ki jim bo kos. Hidravlični sistem odprtega centra in dvema črpalkama na traktorju serije 5E zagotavlja skupni pretok 66 l/min ter legendarno zanesljivo delovanje. Traktor je opremljen še z dvema dodatnima ventiloma SCV in našo priključno gredjo 540/540E z izboljšano učinkovitostjo.
TRAKTORJI 5E SO IZDELANI ZA ZAHTEVNA DELA Z NAKLADALNIKOM V VAŠEM ŽIVLJENJU – NJIHOVA KRATKA MEDOSNA RAZDALJA OMOGOČA IZJEMNO OKRETNOST IN IZJEMNO MAJHEN POLMER OBRAČANJA.

"Navdihujeta nas strast in predanost, s katerima vsak dan opravljate svoje delo. Zato smo izdelali traktor, ki je prilagojen vašemu načinu dela. Na ta način se vam želimo iskreno zahvaliti za vaše delo."

SERIJA 5E

SERIJA 5E

Več informacij