TRAKTORJI ZA OSKRBO KRAV

Užitki mlečnih izdelkov na naših mizah so tesno povezani z vašo zavezanostjo zdravim kravam in neoporečnemu mleku. Vsestranska zmogljivost traktorjev 5E je neprimerljiva, saj vam pomaga ohranjati visoke standarde z učinkovitostjo, ki jo želite.
POLNA KABINA Z MOGOČNIM RAZGLEDOM – NA KMETIJI MORATE IMETI PREGKLED NAD VSEM IN UČINKOVITO OPRAVLJATI VELIKO RAZLIČNIH NALOG, KAR PA JE ENOSTAVNO ZARADI OBSEŽNEGA POGLEDA IZ TE KABINE TER ERGONOMSKO RAZPOREJENIH KRMILNIKOV IN INSTRUMENTOV.

ZMOGLJIV, ČIST IN UČINKOVIT

Traktor 5E zagotavlja čisto moč, ki jo potrebujete za številna dela z nakladalnikom in transport na mlečnih kmetijah. Izključno dizelski motor kombinira visokotlačno vbrizgavanje goriva prek skupnega voda z elektronskim upravljanjem, kar omogoča nizke vrtljaje 2.100 vrt/min, ki zmanjšujejo porabo goriva, ustvarjajo močan navor in so v skladu s predpisi o emisijah stopnje V.
KER VELIKO ČASA V DNEVU PREŽIVITE V TRAKTORJU, BOSTE ZAGOTOVO UŽIVALI V LAHKOTNOSTI NAŠIH MENJALNIKOV 12/12 ALI 24/12 POWRREVERSER™ BREZ SKLOPKE S HITROSTMI ZA VSAKRŠEN NAČIN UPORABE TER BREZSTOPENJSKO IN VRSTNO PRESTAVLJANJE NAPREJ/VZVRATNO.

OGROMNA MOČ

Vaš nakladalnik je na mlečni kmetiji zelo obremenjen, zato potrebujete hidravlični sistem, ki je na to pripravljen. Hidravlični sistem odprtega centra in dvema črpalkama na traktorju serije 5E zagotavlja skupni pretok 66 l/min ter legendarno zanesljivo delovanje. Traktor je opremljen še z dvema dodatnima ventiloma SCV in našo priključno gredjo 540/540E z izboljšano učinkovitostjo.
TRAKTORJI 5E SO IZDELANI ZA ZAHTEVNA DELA Z NAKLADALNIKOM NA MLEČNIH KMETIJAH – NJIHOVA KRATKA MEDOSNA RAZDALJA OMOGOČA IZJEMNO OKRETNOST IN IZJEMNO MAJHEN POLMER OBRAČANJA.

"Navdihujeta nas strast in predanost, s katerima vsak dan opravljate svoje delo. Zato smo izdelali traktor, ki je prilagojen vašemu načinu dela. Na ta način se vam želimo iskreno zahvaliti za vaše delo."

SERIJA 5E

SERIJA 5E

Več informacij