OBČASNA UPORABA PRI POLNI ZMOGLJIVOSTI

Količina vašega pridelka morda ni velika, vendar je to, kar pridelate, pomembno za vas in za tiste, ki jim ponujate svoje pridelke. Za želeno kakovost s potrebno učinkovitostjo lahko lažje poskrbite z vsestransko zmogljivostjo traktorjev 5E.
POLNA KABINA Z MOGOČNIM RAZGLEDOM – S KRMILNIKI IN INSTRUMENTI, KI SO RAZPOREJENI TAKO, DA OMOGOČAJO UČINKOVITO UPRAVLJANJE, IN Z VELIKO STEKLENIH POVRŠIN OKROG VAS, KI VAM OMOGOČAJO, DA IMATE VEDNO PREGLED NAD VSEM.

ZMOGLJIVO VARČEN

Traktor serije 5E vam zagotavlja čisto moč, ki jo potrebujete za zahtevnejša opravila pri delu v gozdu ali pri dviganju drugega težkega tovora. Izključno dizelski motor kombinira visokotlačno vbrizgavanje goriva prek skupnega voda z elektronskim upravljanjem, kar omogoča nizke vrtljaje 2100 vrt/min, ki zmanjšujejo porabo goriva, ustvarjajo močan navor in so v skladu s predpisi o emisijah stopnje V.
UŽIVAJTE V LAHKOTNOSTI NAŠIH MENJALNIKOV 12/12 ALI 24/12 POWRREVERSER™ BREZ SKLOPKE S HITROSTMI ZA VSAKRŠEN NAČIN UPORABE TER BREZSTOPENJSKO IN VRSTNO PRESTAVLJANJE NAPREJ/VZVRATNO.

OGROMNA MOČ

Vaš nakladalnik ali vsi drugi priključki, ki jih uporabljate, so lahko dobri samo toliko kot hidravlični sistem, ki jih poganja. Hidravlični sistem odprtega centra in dvema črpalkama na traktorju serije 5E zagotavlja skupni pretok 66 l/min ter legendarno zanesljivo delovanje. Traktor je opremljen še z dvema dodatnima ventiloma SCV in našo priključno gredjo 540/540E z izboljšano učinkovitostjo.
ZARADI KRATKE MEDOSNE RAZDALJE, KI OMOGOČA IZJEMNO OKRETNOST IN IZJEMNO MAJHEN POLMER OBRAČANJA, JE DELO S SPREDNJIM NAKLADALNIKOM PRAVO POSLANSTVO TRAKTORJEV 5E.

"Navdihujeta nas strast in predanost, s katerima vsak dan opravljate svoje delo. Zato smo izdelali traktor, ki je prilagojen vašemu načinu dela. Na ta način se vam želimo iskreno zahvaliti za vaše delo."

SERIJA 5E

SERIJA 5E

Več informacij