3-VALJNI TRAKTORJI SERIJE 5E – VEČ FUNKCIJ, VEČJE UDOBJE

ZA TISTE, ZA KATERE STRAST NI ZGOLJ PRAZNA OBLJUBA

Zaradi strasti in energije, ki ju vlagate v svoje delo, lahko uživamo v lokalno pridelanih kmetijskih proizvodih. Občutimo ju v cenjeni kakovosti hrane, ki jo lahko uživamo zaradi vas. Zato upamo, da nas slišite jasno in glasno – všeč nam je, kar delate vsak dan. Izdelali pa smo tudi traktor, ki je prilagojen vašemu načinu dela: doživite vsestranskost, udobje in zmogljivost naše serije 5E ter nadaljujte svoje izjemno delo. Hvala.

POLKMETIJE: TRAKTOR S POLNO ZMOGLJIVOSTJO
Vaša kmetijska dejavnost je morda manjša, vendar vemo, da je vaš pristop k njenemu vodenju resen. V ta namen smo za vas izdelali ravno pravšnji traktor.
Več informacij
MLEČNE KMETIJE: TRAKTOR ZA OSKRBO KRAV
Zavedamo se, kako zelo so za vas pomembne zdrave in produktivne živali. Poznamo tudi vsa opravila, ki so s tem povezana. Traktor serije 5E vam lahko pomaga dokončati vsa opravila na seznamu.
Več informacij
MEŠANE KMETIJE: EN VSESTRANSKI TRAKTOR
Za opravljanje svojega dela morate imeti znanja in spretnosti mnogih. Če je traktor prilagojen vašemu načinu dela, boste vse naredili hitreje in bolje.
Več informacij

Sorodne teme

5E Series

SERIJA 5E

Uživajte ob opravljanju svojih opravil. Traktorjem serije 5E smo dodali nove funkcije za produktivnost in udobje, da boste lahko svoje delo opravljali bolj učinkovito, zanesljivo in udobno kot kadar koli prej.

POWERGARD STATUS: ZAŠČITENO

POWERGARD STATUS: ZAŠČITENO

Če opremo zaščitite s paketom zaščite PowerGard*, so stroji vašemu podjetju vedno na voljo z najboljšo zmogljivostjo, potrebno za uspeh.

Click & Collect

Click & Collect

Ordering parts has never been easier! All the parts you need are just one click away.