Žetev

Analiziraj in pripravi

Če na svojem kombajnu ali stroju za žetev koruze uporabljate različno širino glave v primerjavi z drugimi priključki, poskrbite, da bodo vaše črte vodenja pravilno nastavljene za vaš stroj.
Za žetev krme z merjenjem sestavin HarvestLab boste želeli analizirati spravljeno silažo, da začnete načrtovati svoje zaloge krme za zimo.

Harvester Analysis and prepare

Izvedi na polju

Senzorje donosa in vlage ter merjenje sestavin HarvestLab je treba kalibrirati na začetku žetve. Prav tako boste morali preveriti, ali se podatki o polju samodejno shranjujejo v John Deere Operations Center™. Če uporabljate izvajalce za žetev, jim lahko začasno omogočite dostop do svojega računa v John Deere Operations Center™ ali pa jih prosite, da prenesejo podatke ob koncu žetve.

Precizno kmetijstvo nam pomaga zaradi različnih vrst tal.

Upravitelj-kmetije-v-Združenem-kraljestvu
Simon Beddows
Manager, Coppid Farming

Zgodbe strank

HarvestLab™: Najboljša kakovost silaže

HarvestLab™: Najboljša kakovost silaže

Prava hrana osrečuje živali in kmete. Pogodbenik Andreas Feil to še predobro ve. Zahvaljujoč HarvestLab™ 3000, lahko že na polju analizira žetev koruze do zadnje vlaknine.

Preciznost kot misija

Preciznost kot misija

Stranke kmetijskega izvajalca Flaskamp že več kot 10 let koristijo prednosti preciznega kmetovanja. Podjetje podpira preproste začetne operacije kot tudi kompleksne naloge preciznega kmetovanja.