Saditev in sejanje

Analiziraj in pripravi

S pomočjo podatkov iz kartiranja donosa iz središča John Deere Operations Center™, v kombinaciji z drugimi podatki, če so na voljo (vzorčenje hranil v tleh, satelitska biomasa itd.), je enostavno ustvariti zemljevide za setev s spremenljivimi stopnjami. To lahko storite sami ali sodelujete z agronomom ali specialistom za precizno kmetijstvo pri svojem lokalnem prodajalcu.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Izvedi na polju

Ko so zemljevidi za setev dokončani, lahko nastavite delovni načrt za posamezna polja s črtami vodenja za svoj sejalnik in ga pošljete traktorju. Zahvaljujoč združljivosti z ISOBUS se bodo nastavitve za sejalnik pojavile na prikazovalniku traktorja, takoj ko bo pripet. Ko traktor vstopi na polje, se opravilo samodejno prikaže na prikazovalniku. Voznik mora samo potrditi opravilo, nato pa lahko takoj začne.

Kakovost je vse. Gre za to, da delate pravilno.

rejec-goveda
James Dyer
Farm Owner

Zgodbe strank

Čas za spremenljivo hitrost sejanja je zdaj!

Čas za spremenljivo hitrost sejanja je zdaj!

Spremenljiva hitrost sejanja ne pomeni samo povečanje donosa in zmanjšanje stroškov. Pomemben je tudi ustrezen odziv na zmanjšano količino dežja zaradi podnebnih sprememb. Številni francoski kmetje in pogodbeniki pojasnjujejo, kako se soočajo z izzivom.

Vsako seme je dragoceno

Vsako seme je dragoceno

John Deere skupaj s Saaten-Union išče nove načine za optimizacijo vrtanja. V ta namen morata tehnično strokovno znanje in agronomsko znanje potekati z roko v roki.