NENAPIHLJIVE RADIALNE PNEVMATIKE
MICHELIN X TWEEL TURF

Bližinski posnetek priključkov kosilnic z obračanjem na mestu Z994R in pnevmatikami Tweel

 

 

3-krat daljša življenjska doba

Pozabite na predrte pnevmatike in neenakomeren tlak v pnevmatikah. Nenapihljive radialne pnevmatike Michelin X Tweel Turf so odporne na ostre predmete, omogočajo elegantno vožnjo prek ovir in imajo 3-krat daljšo življenjsko dobo kot običajne pnevmatike.

 

     

Komercialna oprema za košnjo – kosilnice z obračanjem na mestu serij Z900R in Z997R s pnevmatikami Tweel – obdržite smer

Obdržite smer

Napere iz poliestrske smole po celotni širini se deformirajo, dokler se vaš stroj praktično ne vozi po tirih. To predstavlja ogromno razliko v zvezi s trenjem in zmanjša obremenitev na vašo dragoceno travnato površino.

Komercialna oprema za košnjo – kosilnice z obračanjem na mestu serij Z900R in Z994R s pnevmatikami Tweel – stabilna vožnja

Stabilna vožnja

Nenapihljive radialne pnevmatike Michelin X Tweel Turf so mnogo boljše pri blaženju udarcev kot običajne pnevmatike na kolesih. Ko upravljavci zapeljejo čez ovire ali robnike, sami, in vaš stroj, tega ne bodo občutili tako intenzivno.

     

Komercialna oprema za košnjo – kosilnice z obračanjem na mestu serij Z900R in Z994R s pnevmatikami Tweel

Lahka tekalna plast

Radialna naležna površina na nenapihljivih radialnih pnevmatikah Michelin X Tweel Turf ima 3-krat daljšo življenjsko dobo kot običajna pnevmatika. Poleg tega je širša, kar izboljšuje trenje in zmanjša odtis vašega stroja.

Komercialna oprema za košnjo – kosilnice z obračanjem na mestu serij Z900R in Z994R s pnevmatikami Tweel

 Namestite in pozabite

Z nenapihljivimi radialnimi pnevmatikami Michelin X Tweel Turf lahko zapeljete čez trne ali polomljeno steklo. Pozabite na drago nedelovanje zaradi zamenjave koles ali popravil pnevmatik.

* Izboljšano za kosilnice John Deere Z994R in Z997R s 54-, 60- ali 72-palčnimi platformami. Ni priporočeno za uporabo s sistemi za zbiranje materiala.