NEPREMAGLJIV

Zaščitite, izvajajte in dosezite dobiček – odkrijte funkcije najše najcelovitejše linije izdelkov: minimalno zgoščevanje tal,1, nova, večja kabina2 z masažnim sedežem2, zagotovljena nizka poraba goriva3 in oddaljeno spremljanje storja s storitvijo Expert Alerts za vse modele.

Več kot 150 KM in tehnologija preciznega kmetijstva – te serije preprosto ne morete spregledati.Odkrijte našo ponudbo z več kot 150 KM

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Če je vaša prioriteta zmanjšanje mešanja tal, ne smete spregledati modela 8RX. Idealna izbira za težke sestave tal in terenska pobočja; možnost odpiranja delovnih oken.

Več informacij

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Dvosledni gosenični traktorji zagotavljajo najmočnejšo premočrtno vleko, izjemno učinkovit prenos moči in izjemno nizek pritisk na tla. Usojen za raven teren ter suho in razsuto zemljo.

Več informacij

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Idealna izbira, če potrebujete vsestranski stroj za učinkovito delo na polju ali udobno vožnjo po cesti. 8R združuje vlečno močo, nizke stroške lastništva in vsestransko zmogljivost.

Več informacij

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Z največ 373 KM in le nekaj več kot 11 t teže model 7R zagotavlja izjemne pospeške in učinkovitost na cesti. Za težavna terenska dela lahko priključek EZ Ballast namestite v le nekaj sekundah iz kabine.

Več informacij

6R6R6R

6155R DO 6250R

HeadingIcon

6R
Nakup traktorja 6R vam priporočamo iz več razlogov: vgrajene najsodobnejše tehnologije, izjemne učinkovitosti delovanja, uporabniku prijazne vmesnike krmilnikov in novega CommandARM.

Več informacij

6M6M6M

6155M DO 6195M

HeadingIcon

6M
Pričakujte več. Izdelan za tiste, ki se želijo nekaj več od običajnega. Robusten, zmogljiv, preprost – a še vedno napreden in z nizkimi stroški lastništva. Predstavljamo vam novo serijo 6M.

Več informacijNepremagljivo udobje

Naši veliki traktorji imajo vgrajene številne funkcije za še večjo stopnjo udobja in storilnosti, ki si jo želite.2CommandPRO

CommandPRO

Obvladovanje moči naših velikih traktorjev je preprosto z novo krmilno palico CommandPRO4 z 11 nastavljivimi gumbi. To je vrhunski vmesnik za upravljavca, ki izboljša udobje in poveča produktivnost pri vsakdanjih opravilih.

Active Seat II²

Active Seat II²

Novi sedež Active Seat II uporablja tehnologijo električnega vzmetenja s hitrim odzivom, ki ublaži do 90 % navpičnih premikov. Uživajte v vrhunski kakovosti vožnje tudi v najzahtevnejših pogojih.

Informacijsko-razvedrilni sistem²

Informacijsko-razvedrilni sistem²

Vrhunski digitalni radio z zaslonom na dotik v velikosti 6,5’’ je združljiv s storitvijo Apple CarPlay in vam omogoča številne možnosti razvedrila. Povsem novi zvočni sistem s šestimi zvočniki in zmogljivim nizkotonskim zvočnikom, ki so ga izdelali priznani zvočni strokovnjaki, zagotavlja kakovost glasbe v koncertni dvorani.

Zagotovljena nizka poraba goriva

Program za zagotovljeno nizko porabo goriva

Naša obljuba: Jamstvo za varčno porabo goriva. Ali pa vam vrnemo denar. Če porabite več od naše ciljne porabe goriva, vam vrnemo razliko. Če porabite manj, bomo izplačali nagrado, in sicer 2-kratnik razlike. Program za zagotovljeno nizko porabo goriva je namenjen za traktorje serij 6R, 7R in 8R pri delih na terenu in v transportnem načinu.

Vzdrževalna dela in popravila

Vzdrževalna dela in popravila

Traktorji John Deere so sinonim za nizke stroške vzdrževanja. Poleg tega se s pogodbami PowerGard lahko zaščitite pred nepričakovanimi stroški popravila za največ 8 let/8.000 delovnih ur.

Padanje vrednosti

Padanje vrednosti

Višja nakupna cena še ne pomeni višjih stroškov lastništva. Kot globalna priznana blagovna znamka John Deere izdeluje izjemno zanesljive traktorje, ki ohranjajo svojo vrednost. To pa pomeni višjo vrednost pri preprodaji z nižjimi stroški amortizacije.

Nepremagljiv

Neprekosljivo precizno kmetijstvo

Nadzor sekcij

Z aktiviranjem različic Premium ali Ultimate, ki so na voljo v okviru naših paketov preciznega kmetijstva, si zagotovite nadzor sekcij* in druge funkcije. Nadzor sekcij v kombinaciji z našim brezplačnim korekcijskim signalom SF1, ki zagotavlja 15-centimetrsko natančnost med prehodoma, omogoča znatno zmanjšanje vhodnih stroškov.

Brezžični prenos podatkov

JDLink Connect, ki je vključen v naše pakete preciznega kmetijstva, prek brezžične povezave prenese dragocene podatke o delovanju iz stroja v vaš račun za John Deere Operations Center. Račun lahko odprete tudi v aplikaciji MyOperations App. Ti podatki so vedno dostopni, zato prihranite veliko časa.

Daljinski dostop do prikazovalnika

Daljinski dostop do prikazovalnika v aplikaciji MyOperations App vam omogoča, da upravljavcem na daljavo zagotavljate pomoč pri nastavitvi stroja, prilagajanju nastavitev in upravljanju – kot bi bili virtualno v kabini. To pomeni: hitrejšo pomoč za manj izkušene voznike in nič izgubljenega časa na vrhuncu sezone.

 

1 Traktorji 8RX

2 Traktorji 7R, 8R, 8RT, 8RX

3 Traktorji 6R, 7R, 8R

4 Zahteva menjalnik AutoPowr

5 Program zagotovljene nizke porabe goriva je na voljo in veljaven le pri sodelujočih trogvcih John Deere od 1. novembra 2019 do 31. oktobra 2020, in sicer za vse nove, prvič kupljene in nikoli preprodane traktorje 6R, 7R in 8R , ki bodo kupljeni ali zakupljeni v tem časovnem obdobju. Za sodelovanje je zatevana spletna prijava. Program zagotovljene nizke porabe goriva je veljaven za uporabo na poljih in transportna opravila (nad 20 km/h) v skladu s posredovanimi podatki JDLink. Ta iniciativa velja za prvo leto lastništva. Družba John Deere bo povrnila razliko med povprečno porabo goriva v transportnem načinu in ciljno porabo goriva. Če boste imeli višjo porabo od ciljne, vračilo temelji na številu dodatnih litrov porabljenega goriva. Če pa bo vaša poraba nižja od ciljne, vračilo temelji na 2-kratniku števila porabljenih litrov goriva. Bonus učinkovitosti (pod ciljno porabo) je omejen na največ 3.000 €. Več informacij o postopku prijave izveste pri trgovcu John Deere.

6 Možnost nadgradnje na SF3 in RTK

Dodatne prednosti, ki jih zagotavlja aplikacija MyOperations App:
– upravljanje voznega parka – vedno imejte pregled nad voznim parkom: 50-odstotkov manj telefonskih klicev
– odločitve, sprejete na dejstvih Upravitelj kmetije z novim zavihkom analiza že prihrani