Managing Access RightsTehnologija za precizno kmetijstvo

  • Omogočite izmenjavo podatkov
  • Omogočanje podpore na daljavo
  • Soglasje za FarmSight Services visoke vrednosti
Natisni

Upravljanje pravic za dostop

Večina storitev na dalajavo in na mestu uporabe, ki so opisane v tej brošuri, temelji na podatkih, zbranih iz vaših strojev. Zaščita podatkov je za nas zelo pomembna. V spodnjih treh korakih točno nadzorujete, kdo si lahko ogleda vaše podatke.

Omogočite izmenjavo podatkov

S podpisom pogodbe za JDLink soglašate z izmenjavo podatkov iz vašega stroja z oblakom podjetja John Deere. Ob podpisu pogodbe lahko spremenite osebe, ki imajo dostop do teh podatkov, v eni od naših spletnih aplikacij, kot je Operations Center ali MyOperations.

Omogočanje podpore na daljavo

Z orodjem Upravitelj ekipe v storitvi Operations Center lahko izberete osebe, ki imajo dostop do podatkov, prenesenih prek brezžične povezave. To so lahko drugi uporabniki v vaši organizaciji ali zunanji partnerji, kot je vaš trgovec John Deere. Upoštevajte, da so podatki vašega stroja prikazani trgovcu, razen če mu onemogočite dostop: vendar pa je skupna raba podatkov uporabna za vas, saj bo lahko vzpostavil povezavo z vašim strojem in vam pomagal pri hitrem odpravljanju morebitnih težav.

Soglasje za FarmSight Services visoke vrednosti

Določene storitve, kot so Expert Alerts, Fuel Guarantee, Maintenance Alerts in Data Driven Machine Improvements, lahko obvestijo podjetje John Deere ali vašega trgovca, da lahko vzpostavi stik z vami in vam zagotovi storitve optimiziranja učinkovitosti. Soglasje lahko podate na spletni strani MyJohnDeere.com.