Specifično kmetovanje

specifično kmetovanje

Uporabite ustrezno količino na ustreznem mestu

Specifično kmetovanje lahko preoblikuje ekonomijo vaše kmetije tako, da vložke, kot so semena, kemikalije in gnojila, uporabi le tam, kjer so potrebni. S kombinacijo tehnologij preciznega kmetijstva John Deere Ag in analitičnih orodij za upravljanje bo vaša kmetija dobila novo raven razumevanja in natančnosti.

Nadzor sekcij

Nadzor sekcij

Z uporabo podatkov mapiranja polj, se razdelki priključka vklapljajo in izklapljajo, da se uporabi natančno število surovin.

Nadzor nad spremenljivkami

Nadzor nad spremenljivkami

Natančno nadzira količino semen, gnojil ali kemikalij, da optimizira donos pridelka.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Laboratorij na vozilu za merjenje sestavin silaže, gnojnice in pšenice v realnem času Onboard laboratory for real-time constituent measurement of silage, slurry and žita.

Brezhibno integrirano

Brezhibno integrirano

Vse naše komponente so zamenljive, in čeprav vaš stroj ni zelene in rumene barve, še vedno lahko izkoristite tehnologijo za precizno kmetijstvo John Deere.

Enostavna uporaba

Enostavna uporaba

Vse komponente in programsko opremo smo ustvarili mi. Zasnovani z in za kmete, so enostavni za uporabo in izdelani za dolgo življenjsko dobo.

Dosnost, ki se lahko izmeri

Dosnost, ki se lahko izmeri

Vaši podatki so varno shranjeni v središču John Deere Operations CenterTM za podrobno analizo učinkovitosti strojev, donosov in še več, kar pomaga podpreti vašo dobičkonosnost.

Storitve Connected Support

Storitve Connected Support

Pametno kmetovanje ni samo natančno poljedelstvo. Pomembno je tudi povečanje ur delovanja vaših strojev. Dobavi vam jo vaš prodajalec, storitev John Deere Connected Support™ nudi nabor storitev nadzora strojev in proaktivnih storitev, ki vam bodo pomagale pri delovanju, ne glede na to, kaj nosi prihodnost.

S podjetjem John Deer bo precizno kmetijstvo za vas preprosto

Ustvarili smo vrsto kratkih videoposnetkov, ki pojasnjujejo nekatere prednosti naših orodij za precizno kmetovanje. Preglejte seznam na desni, da najdete področje, ki vas zanima.

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Za začetek vaše poti preciznega kmetovanja potrebujete le sprejemnik, prikazovalnik, povezljivost JDLink™ in račun v platformi John Deere Operations Center™. Poleg tega je dostop do platforme John Deere Operations Center™ brezplačen!

Rešitve vodenja

Rešitve vodenja

Brez preskakovanja, brez prekrivanja – vsakokrat sledite istim sledem povsem prostoročno. Ponuja zelo visoko natančnost in našo ponudbo vodenja smo razširili z rešitvami za vse znamke opreme.

Sistemi avtomatizacije

Sistemi avtomatizacije

Odpravite stres ponavljajočih se opravil z našimi krmilniki in programirljivimi napravami. Pomagali vam bodo optimizirati zmogljivost stroja in odpraviti drage napake.