Sistemi avtomatizacije

Sistemi avtomatizacije

Prihranite čas in stres pri ponavljajočih se opravilih

Avtomatizacijska orodja vam odvzamejo dolgočasna ponavljajoča se opravila in vam omogočajo, da preživite čas z upravljanjem svojega postopka. Uporabni so tudi, če se zanašate na izvajalce, ki so zaposleni s krajšim delovnim časom, ali na manj izkušene upravljavce. Avtomatizacija vsako krat zagotavlja odlično delo.

Brezhibno integrirano

Brezhibno integrirano

Vse naše komponente so zamenljive, in čeprav vaš stroj ni zelene in rumene barve, še vedno lahko izkoristite tehnologijo za precizno kmetijstvo John Deere.

Enostavna uporaba

Enostavna uporaba

Vse komponente in programsko opremo smo ustvarili mi. Zasnovani z in za kmete, so enostavni za uporabo in izdelani za dolgo življenjsko dobo.

Dosnost, ki se lahko izmeri

Dosnost, ki se lahko izmeri

Vaši podatki so varno shranjeni v središču John Deere Operations CenterTM za podrobno analizo učinkovitosti strojev, donosov in še več, kar pomaga podpreti vašo dobičkonosnost.

Storitve Connected Support

Storitve Connected Support

Pametno kmetovanje ni samo natančno poljedelstvo. Pomembno je tudi povečanje ur delovanja vaših strojev. Dobavi vam jo vaš prodajalec, storitev John Deere Connected Support™ nudi nabor storitev nadzora strojev in proaktivnih storitev, ki vam bodo pomagale pri delovanju, ne glede na to, kaj nosi prihodnost.

S podjetjem John Deer bo precizno kmetijstvo za vas preprosto

Ustvarili smo vrsto kratkih videoposnetkov, ki pojasnjujejo nekatere prednosti naših orodij za precizno kmetovanje. Preglejte seznam na desni, da najdete področje, ki vas zanima.

Specifično kmetovanje

Specifično kmetovanje

Ugotovite, kako se podatki o polju iz več virov uporabljajo za ustvarjanje zemljevidov spremenljivih količin, ki omogočajo upravljanje posameznih območij polja za izboljšanje rasti in donosa.

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Pametno kmetijstvo: bistvene stvari

Za začetek vaše poti preciznega kmetovanja potrebujete le sprejemnik, prikazovalnik, povezljivost JDLink™ in račun v platformi John Deere Operations Center™. Poleg tega je dostop do platforme John Deere Operations Center™ brezplačen!

Rešitve vodenja

Rešitve vodenja

Brez preskakovanja, brez prekrivanja – vsakokrat sledite istim sledem povsem prostoročno. Ponuja zelo visoko natančnost in našo ponudbo vodenja smo razširili z rešitvami za vse znamke opreme.