Expert Check za traktorje

Expert Check za traktorje

Expert Check: osredotočite se na daljši čas delovanja

Prednost podjetja John Deere je, da ve, kaj iskati. Naši strokovnjaki imajo izkušnje, strokovno znanje in orodje za to. Imajo pa še nekaj več: globalne podatke s terena o traktorjih iz več preteklih sezon, na podlagi katerih lahko ugotovijo, kje morajo najprej iskati.

expert-check

Naši strokovnjaki: spretnosti in znanje, združeni s podatki

Strokovnjaki pri vašem trgovcu uporabljajo tovarniško posodobljene kontrolne sezname in podatke s terena pretekle sezone, ki so namenjeni ekskluzivno trgovcem John Deere. S svojo celovito tehnično diagnostiko, ki jo uporabijo za pripravo popolnega poročila o stanju in zahtevah vašega traktorja, ne spregledajo nobenega sestavnega dela.

Expert Check: storitev, prilagojena vašim strojem

Pregledi Expert Check so prilagojeni vašemu načinu uporabe traktorja in vašim načrtom za traktor. Vključujejo vse od pregleda glavnih funkcij in varnosti do temeljitih pregledov, ki vključujejo podrobne meritve obrabe in preskuse delovanja. Vse je odvisno od življenjske dobe, ur in uporabe vašega traktorja.

Preglejte svoj vozni park za manj denarja

Če naročite strokovni pregled za več kot en traktor ali priključek oziroma Expert Check, lahko prejmete privlačne paketne popuste.

expert check
celoviti paketi

Ena cena za vse, kar potrebujete 

Prihranite denar z vseobsegajočimi cenami naših celovitih paketov. Po prejetih rezultatih storitve Expert Check se odločite, katera dela naj izvedemo – za fiksno ceno, ki vključuje vse dele in delo.

Paket za pregled motorja in sistema za dovo goriva traktorjaPaket za pregled motorja in sistema za dovo goriva traktorjaPaket za pregled motorja in sistema za dovo goriva traktorja

Paket za pregled motorja in sistema za dovo goriva traktorja

HeadingIcon

Uporabili bomo samo originalna maziva in filtre, da zagotovimo največjo zmogljivost in podaljšamo življenjsko dobo motorja. Zamenjali bomo motorno olje, filtre za gorivo in motorno olje z oljem John Deere 50 II ter namazali mazalne točke.

Paket ILS ReLifePaket ILS ReLifePaket ILS ReLife

Paket ILS ReLife za traktor

HeadingIcon

Naši paketi Re-Life za traktorje serije 8 povečujejo zmogljivost in podaljšujejo življenjsko dobo vaše osi ILS. Na voljo imamo več ponudb, ki jih lahko izkoristite za posodobitev svojega traktorja.

Zamenjava gosenice in srednjega valjaZamenjava gosenice in srednjega valjaZamenjava gosenice in srednjega valja

Zamenjava gosenice in srednjega valja

HeadingIcon

Poskrbite za najboljšo nadgradnjo oprijema z obsežno ponudbo namenskih gosenic in srednjih valjev Camso. Gosenice in srednje valje bomo zamenjali ter naravnali in preverili raven olja vmesnega kolesa, pogonskega kolesa ter srednjega valja.

Iskalnik trgovcev

Kako lahko kupite ta izdelek?

Obiščite svojega trgovca še danes

Poiščite trgovca

NAZAJ >

Obrnite se na trgovca za informacije o vseobsegajočih cenah za zgornje namestitve.
Vse delo je opravljeno s posebnimi orodji John Deere in najnovejšimi navodili za namestitev delov iz tovarne.