FarmSight Servisi

Maksimalni čas delovanja z orodji John Deere Connected Support™

Sami veste, da lahko med trdim delom pride do nepričakovanih dogodkov. V takih primerih potrebujete hitro rešitev.

John Deere Connected Support™ zagotavlja vam in vašemu trgovcu pomoč pri nadzorovanju stanja stroja ter proaktivnem odpravljanju težav, da boste laho nadaljevali delo.

Orodja so del paketa FarmSight Services In Base v vsakem stroju, ki je opremljen s sistemom JDLink™.

  

Expert Alerts – tehnologija, ki vam je na voljo

Expert Alerts – tehnologija, ki vam je na voljo

Odkrijte polno moč pametne tehnologije, da povečate svojo učinkovitost. Vaš trgovec John Deere lahko s storitvijo Expert Alerts prepozna morebitne napake stroja in jih odpravi, preden postanejo težava. Dobrodošli v storitvi John Deere Connected Support™.

Formula za čas delovanja

John Deere Connected Support™ združuje povezljivost stroja, inovativna orodja in proaktivno podporo trgovca, s katerimi poskrbi, da bodo vaši stroji vse letne čase delovali z najvišjo možno zmogljivostjo.

  

Formula za čas delovanja

 

Proaktivna podpora, ki ščiti vaš dobiček

Če ste podobni nam, vam verjetno presenečenja niso všeč. Zlasti kadar gre za stanje vaših strojev. Z neustreznim stanjem so lahko namreč povezani stroški, izgubljena produktivnost in manjša dobičkonosnost. Poskusimo torej preprečiti ta presenečenja. Paketi FarmSight Services* na podlagi faze življenjskega cikla in upoarbe vašega stroja vključujejo nadzor stroja na daljavo** in diagnostiko, ki jo izvedejo strokovnjaki pri trgovcu, s katero poskrbijo, da je vaš stroj vedno v takem stanju, kot želite: deluje zanesljivo in najboljše.

 

Želite še več?

Čas delovanja in zmogljivost stroja lahko še dodatno izboljšate z dodatnimi storitvami FarmSight Services. Izberite storitve usposabljanja, storitve daljšega časa delovanja in storitve zmogljivosti ter jih združite v paket FarmSight Services, ki je prilagojen vašim potrebam.

  

Prilagojen vašim potrebam

Storitve FarmSight Services lahko združite v različne stopnje storitvenih paketov, da pridobite kar največ ugodnosti za svoje podjetje. Za prilagojeno ponudbo se obrnite na trgovca John Deere.

  

Razširi vseStrni vse

In Base

Kot lastnik stroja John Deere ste upravičeni do ugodnosti, ki jih zagotavlja storitev John Deere Connected Support™, ki poskrbi za neprekinjeno delovanje stroja. V okviru storitev In Base prejmete tudi prilagojeno pomoč pri začetni nastavitvi stroja in uporabniški priročnik.

Select

Storitev Select vam omogoča dostop do najnovejših vpogledov strokovnjakov pri trgovcu in tovarniških podatkov. Na podlagi sprotnih podatkov iz vaših strojev boste pravočasno prejeli priporočila o tem, kako lahko poskrbite za neprekinjeno delovanje in odlično stanje svojega stroja.

Premium

Storitev Premium zmanjšuje obratovalne stroške in izboljšuje delovanje stroja na podlagi podatkov in strokovnega znanja ter je izvedena na kmetiji ali z najnovejšimi orodji za podporo na daljavo.

Ultimate

Storitev Ultimate dvigne razpoložljivost in učinkovitost na novo raven. Poskrbite za popolno brezskrbnost s storitvijo, ki temelji na podatkih in strokovnem znanju, vključno z zagotovljeno razpoložljivostjo strija..

Iskalnik trgovcev

Kako lahko kupite ta izdelek?

Obiščite svojega trgovca še danes

Poiščite trgovca

* Na voljo samo pri partnerskih trgovcih. Točen obseg storitev je odvisen od ponudbe posameznih trgovcev.

** Za vse storitve na daljavo potrebujete telematski modul JDLink, aktivno naročnino in soglasje.