Originalni John Deere LED luči


Popolno prileganje

Ali ste vedeli, da originalne LED-luči John Deere niso zgolj močnejše, ampak tudi bolj energetsko učinkovite kot navadne halogenske luči? Njihov naravni svetlobni pramen izboljšuje vašo vidljivost in preprečuje utrujenost vaših oči, poleg tega pa podaljšujejo življenjsko dobo akumulatorja in alternatorja.

LED luči

Energetska učinkovitost z močno svetlobo

Zagotavljamo vam LED-luči s številnimi različnimi svetilnostmi (lumni), da lahko izpolnite posamezne zahteve glede svetilnosti in stroškov. Najmočnejše luči s 3000 efektivnimi lumni so znatno boljše od luči HID z vidika širine in globine ter hkrati zagotavljajo najbolj svetlo in jasno svetlobo z manjšo porabo energije akumulatorja.

O LED-lučeh morate vedeti naslednje: Številni proizvajalci oglašujejo luči na poprodajnem trgu z visoko nazivno vrednostjo lumnov. Te vrednosti pogosto odražajo samo teoretično svetilnost ali teoretično najvišjo nazivno vrednost lumnov LED-luči, ker so njihovi efektivni lumni zelo nizki.

Dejanski lumni so natančna nazivna vrednost luči pri običajni uporabi. Luči John Deere imajo navedene nazivne vrednosti tako za teoretično kot tudi za dejansko svetilnost, da lahko natančno primerjate svetilnost. LED-luči John Deere vam vedno zagotavljajo največjo možno zmogljivost za vaš denar.

 • LED-luči John Deere – izdelane za vaš stroj John Deere

   

  Na voljo sta dve različni vrsti LED-luči:

  – LED-luči za neposredno zamenjavo so izdelane tako, da se popolnoma prilegajo položaju originalne halogenske luči. Enostavna namestitev po načelu »priključi in uporabi« vam omogoča brezhiben prehod na popolnoma novo osvetlitev.

  – LED-luči na podstavku lahko namestite na različna mesta na stroju – kjer koli potrebujete dodatno osvetlitev.

  LED

Sorodne teme

click-and-collect

Click & Collect

Naročanje delov še nikoli ni bilo preprostejše! Vsi deli, ki jih potrebujete, so na dosegu enega klika.

Katalog delov John Deere

Katalog delov John Deere

Spoznajte naš novi, uporabniku prijazen spletni katalog delov.