Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da originalne LED-luči John Deere niso zgolj močnejše, ampak tudi bolj energetsko učinkovite kot navadne halogenske luči? Njihov naravni svetlobni pramen izboljšuje vašo vidljivost in preprečuje utrujenost vaših oči, poleg tega pa podaljšujejo življenjsko dobo akumulatorja in alternatorja.

 


Noži

Energetska učinkovitost z močno svetlobo

Zagotavljamo vam LED-luči s številnimi različnimi svetilnostmi (lumni), da lahko izpolnite posamezne zahteve glede svetilnosti in stroškov. Najmočnejše luči s 3000 efektivnimi lumni so znatno boljše od luči HID z vidika širine in globine ter hkrati zagotavljajo najbolj svetlo in jasno svetlobo z manjšo porabo energije akumulatorja.

O LED-lučeh morate vedeti naslednje: Številni proizvajalci oglašujejo luči na poprodajnem trgu z visoko nazivno vrednostjo lumnov. Te vrednosti pogosto odražajo samo teoretično svetilnost ali teoretično najvišjo nazivno vrednost lumnov LED-luči, ker so njihovi efektivni lumni zelo nizki.

Dejanski lumni so natančna nazivna vrednost luči pri običajni uporabi. Luči John Deere imajo navedene nazivne vrednosti tako za teoretično kot tudi za dejansko svetilnost, da lahko natančno primerjate svetilnost. LED-luči John Deere vam vedno zagotavljajo največjo možno zmogljivost za vaš denar.

LED-luči John Deere – izdelane za vaš stroj John Deere

Na voljo sta dve različni vrsti LED-luči:

  • LED-luči za neposredno zamenjavo so izdelane tako, da se popolnoma prilegajo položaju originalne halogenske luči. Enostavna namestitev po načelu »priključi in uporabi« vam omogoča brezhiben prehod na popolnoma novo osvetlitev.
  • LED-luči na podstavku lahko namestite na različna mesta na stroju – kjer koli potrebujete dodatno osvetlitev.

 

Oblike svetlobnega pramena LED-luči

Na voljo sta dve različni obliki svetlobnega pramena, ki sta odvisni od načina uporabe in potrebe po osvetlitvi: žarometna oblika za širšo in krajšo osvetlitev ter trapezna oblika za ožjo in daljšo osvetlitev.


REFLEKTOR

REFLEKTOR

Širši in krajši svetlobni pramen

TRAPEZNA

TRAPEZNA

Ožji in daljši svetlobni pramen