Ne tvegajte

NE TVEGAJTE

Občutili boste razliko

 

Ali ste vedeli, da imajo originalni hidravlični filtri John Deere posebno konstrukcijo s kovinskimi končnimi kapicami in filtrirnim elementom, pritrjenim na končno ploščo? Zagotavlja vam večjo zmogljivost in boljšo zaščito za vaš hidravlični sistem.

 


Filtri

Hidravlični filtri John Deere

Hidravlični filtri John Deere se ponašajo s petimi sloji nanosa vročega stopljenega lepila, ki zagotavljajo enakomeren razmik za večjo zmogljivost. Drugi filtri imajo morda samo dva sloja nanosa vročega stopljenega lepila. Naši hidravlični filtri so zasnovani posebej za zaščito hidravličnih sistemov John Deere pred obrabo sestavnih delov in prekomernim pretokom skozi hidravlični sistem. Preprečujejo vdor onesnaževal, gošče in kisline, ki lahko poškodujejo stroje.

Prednosti

 • Enakomerni pregibi zagotavljajo večjo zmogljivost prestrezanja onesnaževal in daljše servisne intervale.
 • Zelo vroče lepilo stopi ojačan medij in zagotavlja enakomeren razmik.

Srce učinkovitega delovanja

Oljni in zračni filtri ter filtri za gorivo preprečuje vstop škodljivih delcev v motor in hkrati zmanjšajo porabo goriva. Umazani filtri lahko povečajo porabo goriva za 5 % na liter, zato je pomembno, da filtre zamenjate takoj, ko dosežejo konec svoje življenjske dobe. Filtri so zasnovani posebej za uporabo z našimi motorji, zato vam priporočamo, da vedno uporabljate samo originalne filtre John Deere. Za kopije slabše kakovosti boste na koncu vedno plačali več kot pa prihranili.

Filtri za gorivo John Deere

Filtri za gorivo John Deere

Filtri za gorivo John Deere se ponašajo z ozkimi pregibi, premazom z medijem in neprepustnimi tesnili med medijem ter ohišjem filtra.

Voda lahko resno poškoduje sisteme za dovod goriva. Filtri za gorivo John Deere zato niso zasnovani zgolj tako, da prestrežejo vodo, ampak tudi tako, da jo odbijajo. Premaz filtra iz posebnega medija zanesljivo preprečuje vdor vode ter rjavenje in rast mikrobov, ki lahko povzročijo večjo porabo goriva.

Prednosti

 • Ozki pregibi in enakomerno porazdeljeni mediji omogočajo visoko zmogljivost pri prestrezanju vode in prašnih delcev, preden vstopijo v sistem za dovod goriva.
 • Filter, premazan z mediji, aktivno odbija vodo in preprečuje prepojitev goriva z vodo.
 • Neprepustno tesnilo med ohišjem in mediji preprečuje dovod nefiltriranega goriva v motor.
Oljni filtri John Deere

Oljni filtri John Deere

Oljni filtri John Deere se ponašajo z enakomernim razmikom medijev brez vrzeli, ki bi lahko omogočile vdor onesnaževal. Drugi filtri, kot je filter na desni strani, imajo morda neenakomeren razmik.

Motor mora zaradi umazanega olja delovati intenzivneje in porabi več goriva, servisni intervali pa so krajši. Filtri John Deere so izdelani tako, da prestrežejo delce, manjše od petine širine človeškega lasu. Filtri slabše kakovosti imajo slabšo zmogljivost zadrževanja umazanije in omogočajo vdor škodljivih delcev v motor.

Prednosti

 • Enakomeren razmik med pregibi in mediji zagotavlja dosledno filtriranje in boljše delovanje.
 • Spiralna in stisnjena sredinska cev dodaja trdnost, ki preprečuje razpad filtrirnega medija.
 • Gumijasta tesnila ustvarijo boljše tesnjenje kot plastična, ki se uporabljajo pri filtrih slabše kakovosti.
Zračni filtri John Deere

Zračni filtri John Deere

Zračni filtri John Deere so še ena visokokakovostna obrambna linija pred onesnaževali, ki lahko vdrejo v motor. Zmanjšujejo obrabo motorja z odstranjevanjem prahu, umazanije in drugih onesnaževal iz vsesanega zraka. Izjemno učinkoviti so zlasti pri prestrezanju neželenih delcev.

Prednosti

 • Enakomerni pregibi in več dejanskega filtrirnega medija zagotavljajo visoko učinkovitost ter daljše servisne intervale.
 • Ustrezen pretok zraka omogoča minimalno omejitev pretoka in hkrati prestreže več onesnaževal kot zračni filtri drugih vodilnih konkurenčnih proizvajalcev.
 • Neprepustno tesnilo zagotavlja, da onesnaževala ne obidejo filtra.