Vzdrževanje traktorjev

John Deere ste izbrali, ker ste želeli najboljše. Zato je smiselno, da tudi pri servisiranju stroja uporabljate le originalne nadomestne dele in maziva, ki smo jih zasnovali in odobrili v podjetju John Deere.

Vzdrževanje traktorjev

Razširi vseStrni vse

FILTRI

Filtri so srce učinkovitega delovanja. Ker so zasnovani specifično za delo z vašim traktorjem, močno priporočamo, da vedno uporabljate le originalne filtre John Deere. Filtri za olje, gorivo in zrak preprečujejo, da bi v motor vstopili škodljivi delci, obenem pa zmanjšajo tudi porabo goriva. Umazani filtri lahko povečajo porabo goriva do 5 % na liter, zato je smiselno poskrbeti, da filtre zamenjate takoj po koncu življenjske dobe.

Več informacij o filtrih

POIŠČITE PRAVE FILTRE ZA SVOJ TRAKTOR – PREGLED FILTROV

MAZIVA, HLADILNE TEKOČINE IN MAZALNE MASTI

Vsako mazivo, ki ga ponujamo, so razvili John Deerovi inženirji in so idealno optimizirani za potrebe težkih del. Naši izdelki ne nadgradijo zgolj učinkovitosti vašega traktorja, temveč ga zaščitijo tudi pred obrabo ter podaljšajo življenjsko dobo vaše naložbe. Stroške vzdrževanja pomagajo znižati tudi tako, da podaljšajo servisne intervale in intervale za zamenjavo.

  1. Hidravlično olje in olje za menjalnik
  2. Olje za menjalnik
  3. Mazalne masti
  4. Hladilna tekočina
  5. Motorno olje

Plus-50 II je napredno motorno olje, zasnovano za podaljšanje intervala za zamenjavo. Zagotavlja daljšo življenjsko dobo motorja in predstavlja izboljšano učinkovitost in zaščito dizelskih motorjev, vključno z motorji z nizkimi izpusti (stopnja III B/stopnja IV).

Hy-Gard je univerzalno olje za menjalnike traktorjev (Universal Tractor Transmission Oil – UTTO). Specifično je forumilrano za zaščito tako vaših menjalnikov, mokrih sklopk, mokrih zavor in hidravličnih sistemov. Hy-Gard se obsežno testira tako med razvojem kot po njem, da preseže minimalni standard JDM J20C.

Cool-gard II je idealna hladilna tekočina za zaščito pred korozijo in usedlinami tako poleti kot pozimi. Vaš hladilni sistem ščiti do 6 let ali 6000 ur tehnične življenjske dobe.

Zaščitite svojo opremo – zaščitite naložbo z originalnimi mazivi John Deere.

VEČ O MAZIVIH, HLADILNIH SREDSTVIH IN MAZALNIH MASTEH

AKUMULATORJI

John Deere. Originalni z razlogom.

Vemo, da imajo vaši akumulatorji težke pogoje za delo in da vam morajo služiti tudi v najzahtevnejših razmerah. Zato so akumulatorji John Deere izdelani po izredno strogih standardih in jih temeljito testiramo, da ustrezajo našim zahtevnim specifikacijam, ki jih zahtevajo naši stroji.

Akumulatorji StrongBox – Vrhunska tehnologija za potrebe specialnih načinov uporabe.

Če potrebujete kakovost, učinkovitost in zanesljivost, zlasti pri ekstremnih razmerah na terenu, so akumulatorji StrongBox popolni. So dokazano učinkovitejši, izdelani pa so iz najkakovostnejših materialov in z vrhunsko tehnologijo za težka dela.

Naše obljube glede akumulatorjev

  • Izpolnjujejo zahteve in standarde glede kakovosti John Deere
  • Vrhunsko delovanje zaganjanja, tudi pri ekstremnih razmerah
  • Izjemna odpornost proti vibracijam
  • Odlične lastnosti polnjenja/praznjenja, tudi ko je motor izklopljen
  • Izboljšano napajanje z energijo

BARVE IN KEMIKALIJE

Videz ni vse, vendar pa bolje ko skrbite za svojo opremo John Deere, bolje bo ohranjala svojo vrednost. Ponujamo popoln nabor izdelkov – od krpic in čistilnih razpršil do topil in barv za težja dela – da bo vaš John Deere videti kot nov in bo tako tudi deloval.

Celo naše barve opravljajo težko delo

Razmišljate, da bi popravili barvo ali kar prebarvali stroj John Deere? Nihče ne naredi zelene in rumene, tako kot mi – le barve John Deere so narejene po originalni formuli, ki jo uporabljamo v tovarni. Za popolno barvno ujemanje vztrajajte pri uporabi originalnih barv John Deere. Vse ostalo je samo zelena. Ali rumena.

VEČ O BARVAH IN KEMIKALIJAH

Poiščite trgovca

Poiščite najbližjega trgovca