Traktorski dodatki
Traktorski dodatki

Opravite več dela z manj napora.

V vašem traktorju preživite zares veliko časa. Zato je povsem razumljivo, da si želite povsem udobne in maksimalno produktivne opreme. Pri tem vam lahko pomagamo. Naš širok izbor dodatne opreme vam omogoča, da lažje gledate in se bolje počutite, ste bolj varni in lahko tako delo v dolgem dnevu opravite hitro.

Traktorski dodatki

Razširi vseStrni vse

UDOBJE V KABINI

Naj bo delo v užitek

Toliko dni je, ko v traktorju prebijete več časa kot doma. Zato mora biti kabina udobna, dobro opremljena in primerna za vaše individualne potrebe. Poleg tega bi bilo odlično, če bi imela tudi nekaj možnosti, v kakršnih uživate »po delu«. K sreči ponujamo širok izbor dodatkov za kabine.

Zaščita pred vročino iz nerjavnega jekla
Svojemu traktorju dodajte nekaj sodobnega stila z vrhunsko in zmogljivo zaščito pred vročino iz nerjavnega jekla, ki jo namestite prek izpušne cevi.
Na voljo za traktorje serij 5020, 5R, 6020, 6030 Premium in 7030 Premium.
Zaščita pred vročino iz nerjavnega jekla
  
Zaščita pred vročino izpušne cevi iz nerjavnega jekla Plus
Popestrite svoj traktor John Deere z zaščito pred vročino izpušne cevi iz nerjavnega jekla Plus. Deli iz nerjavnega jekla so izdelani po strogih standardih kakovosti John Deere in zagotavljajo trpežnost in dolgo tehnično življenjsko dobo.
Na voljo za traktorje serije 6M in 6R.
Zaščita pred vročino izpušne cevi iz nerjavnega jekla Plus

 

Sedeži
Nov traktorski sedež je najboljša naložba za vaše zdravje in delovno učinkovitost. Ponujamo pester izbor nadomestnih sedežev od sedeža Super Air Comfort Seat do nagrajenega Active Seat. Posvetujte se z lokalnim trgovcem, ki vam bo funkcije z veseljem predstavil podrobneje in prikazal njihovo delovanje.
Super Air Comfort Seat, Active Seat
  
Prevleka za sedež
Na voljo sta dve prevleki za sedež: po meri in univerzalna. Prevleka za sedež po meri se bo popolnoma prilegala vašemu sedežu in zagotavljala dolgotrajno zaščito. Obiščite lokalnega trgovca in poiščite prevleko, ki je primerna za vaš sedež!
Prekrivalo za sedež
  
Nastavitve sedeža
Večfunkcijski sedeži John Deere omogočajo enostavno nastavljanje glede na vse vaše potrebe, tako da se v svojem traktorju lahko počutite kot doma. Oglejte si animacijo sedeža za predstavitev različnih nastavitev.

Ogled animacije sedeža
 

 

Električni hladilnik
Hladilnik s kapaciteto 5 litrov ponuja dovolj prostora za hrano in pijačo za dolg dan na polju. 12-voltna vtičnica je na voljo za enostavno namestitev, vključuje pa posebno stikalo za vklop/izklop, kar pomeni, da deluje le, če je motor vključen. Zato se vam akumulator ne bo izpraznil, če jo čez noč po nesreči pustite vključeno. Namestite jo lahko tudi v kombinaciji s pomnilnikom FieldOffice in tako ustvarite popolnoma integrirano delovno in osvežitveno postajo.
Electric fridge 

 

Prenosna pisarna
Naj bo vaša penosna pisarna čim bolj produktivna. Prenosna pisarna omogoča prostor za shranjevanje pomembnih dokumentov, navodil za uporabo, mnobilnih telefonov in celo prenosnega računalnika. Pokrov se lahko uporabi tudi kot pisalna ali delovna površina. Spodnji del vključuje kable za elektronske naprave. Na koncu dneva se prenosna pisarna pretvori v snemljiv kovček, tako da pomembne dokumente enostavno vzamete s seboj.
Prenosna pisarna

 

 

Nosilci za dodatke
Na voljo so za nameščanje monitorjev, telefonov, radijev in drugih dodatkov na enem priročnem mestu.
Nosilci za dodatke

 

Držalo za tablični računalnik in mobilni telefon
V kabino povsem preprosto namestite telefon, tablični računalnik, napravo GPS in druge naprave, tako da jih lahko varno uporabljate in shranjujete.

Možnosti namestitve
Držalo za tablični računalnik in mobilni telefon

 

Električne vtičnice in adapterji
Pri toliko napravah – telefonih, predvajalnikih MP3, krmilnikih za stroje – je smiselno imeti dovolj napajalnih vtičnic. Letev z več vtičnicami se enostavno namesti, nanjo pa lahko hkrati priključite do šest 12-voltnih naprav.
Električne vtičnice in adapterji

 

Adapterji
Štirje adapterji omogočajo priključevanje dodatnih naprav:
 • 3-žilni standardni priključek za kabelsko povezavo komponent
 • Adapter v stilu vžigalnika za cigarete
 • 3-pinski adapter (okrogli)
 • 3-pinski adapter (ploski)
Adapterji

 

Talne preproge
Z originalnimi nadomestnimi talnimi preprogami prenovite svojo kabino, da bo kot nova.
 • Povsem po merah in z logotipom John Deere
 • Prednost originalnega: bež barva se ujema z barvo notranjosti
 • Enostavno čiščenje
 • Izdelano iz trpežne iglane klobučevine
 • Odporen na pranje pod visokim tlakom s hladno vodo
Preproge

IZBOLJŠAVE VIDLJIVOSTI

Nič ne uide pogledu

Z naslednjimi dodatki povečajte vidljivost in olajšajte manevriranje priključkov skozi ozke prehode.

Zunanja vzvratna ogledala
Velika zunanja ogledala zagotavljajo izboljšano varnost na terenu in bolj natančno upravljanje opreme. Izbirate lahko med ročno ali električno nastavljivimi teleskopskimi ogledali. Električna različica je odlična za eno osebo.
Zunanja vzvratna ogledala

 

Ogledalo za opazovanje priklopa
Z njim dosežete odličen pogled na zadnji priklop in priključke. Ogledalo je nameščeno na desni strani zadnjega okna.
Ogledalo za opazovanje priklopa

 

Senčniki in sončni vizirji
Zaščitite pogled pred soncem s senčniki in sončnimi vizirji, ki pomagajo preprečevati segrevanje kabine. Senčnik je mogoče namestiti na sprednja in zadnja okna, položaj senčnika pa lahko prilagodite, tako da se doseže maksimalno udobje upravljavca.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Brisalec za zadnje vetrobransko steklo
Veliki brisalci za zadnje okno omogočajo dobro vidljivost tudi v slabih vremenskih ter blatnih razmerah.
Brisalec za zadnje vetrobransko steklo

 

Videonadzorni sistemi s kamero CCTV
Videonadzorni sistemi s kamero John Deere vam omogočajo boljše opazovanje pri vsakodnevnem delu in bolj učinkovito delo. Prednosti:
 • Zanesljiv transport in delovanje: S kamerami Video Camera Systems imate čas, da opazite opazovalce in predmete.
 • Maksimalni izkupiček: transportni polž, vlečeno vozilo razkladanje bale – selektivno lahko nadzorujete delovni proces v vozilu in na njem.
 • Manj stresno upravljanje: pri oranju, škropljenju, sejanju, gnojenju ali žetvi lahko gledate naprej in še vedno vidite vse brez napora. Kamera, ki nadzoruje delovanje za kabino, vam olajša delo ter pomaga skrbeti za boljšo držo telesa in višjo produktivnost.
Videonadzorni sistemi s kamero CCTV

IZBOLJŠAVE ZMOGLJIVOSTI

Ali želite, da bi vaš traktor John Deere naredil več? Morda ste spremenili način kmetovanja ali pa ste kupili rabljen traktor. Svoj traktor John Deere lahko vedno nadgradite in tako povečate produktivnost.

Obtežitev

S pravilno obtežitvijo bo učinkovitost traktorja maksimalna, saj doseže večjo moč na tleh, pozitivno pa obtežitev vpliva tudi na porabo goriva, vlečno silo in udobje pri vožnji. Ustrezna količina obtežitve je odvisna od moči vozila, hitrosti na tleh med vlečnim delom na polju in od vrste uporabljenega priključka.

Sprednje uteži Quik Tach
Enostavno jih je mogoče namestiti/odstraniti na sprednji nosilec uteži. Podpirajo optimizirano porazdelitev med sprednjo in zadnjo osjo, saj je količino uteži, ki se uporabljajo, mogoče enostavno prilagoditi trenutnim potrebam za delo.
Sprednje uteži Quik Tach

 

Uteži za pobiranje
Omogočajo najbolj raznoliko uporabnost za obtežitev. Na voljo so naslednje uteži: 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Namestiti jih je mogoče neposredno na sprednji nosilec uteži (900 kg in 1150 kg). Kadar uporabljate nosilec centralne poteznice (vključen pri 1500 in 1800-kilogramskih različicah), lahko uteži za pobiranje namestite na zadnji priklop in sprednji priklop za izboljšano silo vlečenja.
Uteži za pobiranje

 

Uteži za zadnje kolo
Namestite jih lahko na zunanjo stran jeklenih ali litih koles. Na litih in litih kolesih za težka dela pa jih lahko namestite tudi na notranjo stran. Vedno je treba upoštevati kapaciteto koles za obremenitev z utežmi.

Več o možnostih obtežitve John Deere
Uteži na zadnjih kolesih

 

Radarski senzor z dvojnim žarkom
Natančno nadzorujte zdrsavanje koles z radarskim senzorjem z dvojnim žarkom:
 • Prihranite gorivo.
 • Preprečite zgoščevanje tal.
 • Povečajte vlečno silo.
 • Izboljšajte učinkovitost.
Radarski senzor z dvojnim žarkom

 

Sistem upravljanja na robu polja (HMS™/iTEC™):
Ta funkcija upravljavcu omogoča, da posname ali nastavi zaporedje dejanj. Delo na polju ni bilo še nikoli tako enostavno ali učinkovito.
 • Zmanjša utrujenost upravljavca – zaporedje več traktorskih funkcij je dodeljeno enemu gumbu
 • Natančno delovanje
 • Enostavna uporaba
Sistem upravljanja na robu polja (HMS™/iTEC™)

 

Razširitve koloteka
Če sadite ali škorpite, vam te razširitve koloteka omogočajo, da pokrijete več vrst naenkrat, ne da bi to vplivalo na vaš pridelek ali Walk Behind. Prav tako se ne zmanjša dovoljena osna obremenitev. Razširjen kolotek omogoča tudi boljšo podporo in stabilnost za škropilnik. Na voljo sta dve različni razširitvi, ki omogočata enostavno sestavljanje in namestitev. Odvisno od skupne širine traktorja lahko potrebujete dodatne luči in opozorilni znak.
Razširitve koloteka

 

Dodaten rezervoar za hidravlično olje
Dodatni rezervoarji hidravličnega olja z visoko kapaciteto povečajo količino hidravličnega olja, ki vam je na voljo za težka dela, na primer za prekucnitev velikih prikolic.
Dodaten rezervoar za hidravlično olje

 

Sprednji priklop John Deere
Za še več možnosti uporabe sta na voljo popolnoma integrirana sprednji priklop in sprednja priključna gred, ki ju lahko namestite na polju na traktorje serij 6R in 6M. Sprednji priklop John Deere kat. 3N je popoln za prenašanje balasta in dela s sprednjimi priključki ter zagotavlja visoko zmogljivost dvigovanja – 4.000 kg, kar omogoča delovanje v povezavi s številnimi priključki za težka dela. Poleg tega so sprednji priklopi John Deere opremljeni tudi z:
 • Zaklepna naprava za varne transportne in delovne pogoje
 • Omejevalnik pretoka za nadzor hitrosti spuščanja pri hidravličnem plavajočem položaju
 • Trije položaji poteznic (togi, plavajoči, zložljiv)
 • Poteznice s kljukami za hitri priklop
 • Vlečno uho
 • Sedempolna vtičnica za prikolico
 • Tri položaji centralne poteznice
 • Mesto za shranjevanje vertikalne zgornje centralne poteznice
 • Lahko se poveže z integrirano sprednjo priključno gredjo John Deere, ki je popolnoma združljiva s sprednjimi nakladalniki John Deere
 • Razpoložljiva dodatna oprema: npr. podpora za verige kosilnice, zaščita sprednje maske, akumulator, dve dodatni spojki ventila SCV.
Sprednji priklop in sprednja priključna gred John Deere
Sprednja priključna gred John Deere
Popolnoma integrirana sprednja priključna gred John Deere je elektro-hidravlično povezana s stikalom na desni konzoli ali na upravljalni konzoli CommandARM. Lastnosti sprednje priključne gredi John Deere:
 • 1000 vrtljajev/minuto s popolnim ujemanjem med hitrostma sprednje in zadnje priključne gredi
 • Priključna gred s 6 utori lahko prenese 80 kW moči
 • Smer obračanja izhodne priključne gredi je v nasprotni smeri urnega kazalca, gledano od spredaj proti traktorju
 • Gladko sklapljanje za priključke za lažja in težka dela
 • Hidravlično nadzorovana zavora priključne gredi preprečuje prekomerni tek priključka
 • Integrirana je v sistem krmiljenja/upravljanja na robu polja iTEC
 • Za enostavno priključitev pogonske gredi omogoča gred nastavka priključne gredi rotacijo do 60 stopinj
Sprednji priklop in sprednja priključna gred John Deere

ZAŠČITA IN SHRANJEVANJE

Vaš traktor in priključki so velika naložba. Zato ponujamo številne izdelke, ki bodo vas in vašo opremo zaščitili. Imamo vse, kar potrebujete, da zmanjšate tveganje in ohranite maksimalno učinkovitost.

Imobilizator
Imobilizator je elektronski sistem, ki preprečuje nepooblaščeno premikanje traktorja in krajo vozila. Vsak komplet sestavljata dva imobilizatorska ključa. Če se uporabi nepooblaščen ključ, se traktor po zagonu izklopi in ga ni mogoče premakniti.
Imobilizator

 

Zaklepni pokrovčki
Zaklenite rezervoar za gorivo ali rezervoar za olje menjalnika, da preprečite vandalizmem in mešanje dragih tekočin.
Zaklepni pokrovčki

 

Komplet ključavnic za vrata
Vsak komplet sestavljajo kljuke za vrata in pripadajoč ključ. Univerzalni ključ je mogoče naročiti ločeno.
Komplet ključavnic za vrata

 

Obrnljivi sprednji blatniki
Izkoristite najboljše možnosti manevriranja in zaščite z obrnljivimi sprednjimi blatniki. Omogočajo širši kot krmiljenja s tem pa tudi delo na manjšem prostoru, saj omogočajo ostrejše zavoje. Še vedno pa zagotavljajo zaščito pred zemljo in delci, ki jo zagotavljajo tradicionalni blatniki.
Obrnljivi sprednji blatniki

 

Stranske razširitve zadnjih blatnikov
Ohranite čistočo svoje kabine in izboljšajte vidljivost z razširitvami zadnjih blatnikov, na voljo v različnih velikostih.
Stranske razširitve zadnjih blatnikov

 

Alarm vzvratne vožnje
Alarm opozarja ljudi v okolici, ko je traktor v vzvratni prestavi.
Alarm vzvratne vožnje

 

Komplet za odklop akumulatorja
Zunanje nameščen komplet za odklop akumulatorja je idealen za preprečevanje nenamerne uporabe in izpraznjenja akumulatorja zaradi monitorjev ali radijev, ki so ostali vključeni.
Komplet za odklop akumulatorja

 

Spodnja zaščita rezervoarja za gorivo
Zlasti je priporočljiva pri traktorjih, ki se uporabljajo v neugodnih pogojih (npr. v goščavi, gozdu, za pridobivanje obdelovalne zemlje). Izdelane so iz trpežne pločevine, namestijo pa se pod rezervoar za gorivo in tako zagotavljajo dodatno zaščito.
Spodnja zaščita rezervoarja za gorivo

 

Zaboj za orodje
Za enostavno shranjevanje orodij za na polje lahko dodate zaboj za orodje John Deere. So trpežni, vzdržljivi in omogočajo priročno shranjevanje orodja.
Zaboj za orodje

 

Sprednji zaboj za orodje
Veliko prostora, dve snemljivi polici in inovativno oblikovanje vrat in pokrova.
Zaboj za shranjevanje

REŠITVE ZA PRIKLOP

Dobre povezave

Izbira ustreznih priklopov za delovanje priključkov je izredno pomembna. K sreči zagotavljajo naši originalni priklopi veliko zanesljivost in so izdelani iz kakovostnih materialov, ki so skladni s tehničnimi podatki John Deere. Za transport so na voljo številni fiksni, po višini nastavljivi, ročno ali avtomatsko upravljani priklopi.

Priklopi za prikolico, nastavljivi po višini
Avtomatski priklop za prikolico za 38-mm sornik s kroglo, na voljo tudi v široki izvedbi, npr. za uporabo z ojačenimi vlečnimi drogovi ali traktorskimi prikolicami.
Priklopi za prikolico, nastavljivi po višini
  
Po višini nastavljivi krogelni priklopi in priklopi s klasično priključno kljuko (piton fix) so idealni za upravljanje prikolice in številnih drugih priključkov. Kadar se uporabljajo v nizkem položaju zagotavljajo optimalno vlečno silo in dinamiko vožnje kombinacij traktorjev in prikolic. Priklopi za prikolico, nastavljivi po višini
Sistem priklopa 3-v-1
Omogoča vam, da uporabljate prikolice in priključke, ki zahtevajo različne vrste priklopov. Vključuje letev s petimi položaji, kar omogoča uporabo naslednjih funkcij:
Sistem priklopa 3-v-1
 • Ročni ali avtomatski priklopi za prikolice, nastavljivi po višini
 • Krogelni priklopni vstavek ali priklopni vstavek s klasično priključno kljuko (piton fix) (brez možnosti nastavitve po višini), če so potrebni poleg ročnega in avtomatskega priklopa
 • Vlečni drog, kadar je krogelni priklopni vstavek ali priklopni vstavek s klasično priključno kljuko (piton fix) odstranjen

Pri nizkizh položajih omogočajo krogelni priklopi omogočajo vleko priključkov z do 4 t statične navpične obremenitve, vstavki s klasično priključno kljuko (piton fix) pa omogočajo 3 t statične navpične obremenitve.

Krogelni vstavek Vstavek s klasično priključno kljuko (piton fix)
Krogelni vstavek Vstavek s klasično priključno kljuko (piton fix)
Sistemi prisilnega krmiljenja za krogelne priklope
Na voljo so za vse krogelne vstavke in krogelne priklope, nastavljive po višini, poleg tga pa so na voljo za eno stran ali obe strani, kar omogoča uporabo prikolic z desnim ali levim sistemom prisilnega krmiljenja.
Sistemi prisilnega krmiljenja za krogelne priklope

Prednosti prisilnega krmilnega sistema:

 • Omogočajo ostrejše zavoje pri uporabi večosnih prikolic
 • Povečana zaščita prsti
 • Zmanjšana obraba pnevmatik
 • Povečano udobje upravljavca – ker ni potrebe po zaklepanju vlečene osi pri vzvratni vožnji ali vožnji pri visoki hitrosti na cesti, saj se kolesa prikolice vedno uskladijo z radijem zavoja.
Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite najbližjega trgovca