Jermeni za balirke z diamantno nitjo

Deli in servis: Trakovi za balirke z diamantno nitjo

Oglejte si razliko

  1. Prvi sloj najlonske in poliestrske tkanine zagotavlja dodatno moč za trup traku.
  2. Sloje najlonske in poliestrske tkanine ločijo štiri zaščitne gumijaste blazinice.
  3. Srednji sloj najlonske tkanine je prisoten po celotni dolžini in preprečuje raztezanje pod velikimi obremenitvami.
  4. Vse plasti so vulkanizirane s posebnim postopkom.
  5. Ploski notranji sloj gladko drsi čez valje, kar preprečuje segrevanje traku.

Dejanska prednost:

  • Trakovi so zaradi trislojne zgradbe iz najlona in poliestra dovolj trdni, da so odporni na zvijanje, vendar so šr vedno dovolj prožni, da lahko dvignejo posevek s pobiralnih zob ter trdno ovijejo balo z enakomerno gostoto.
  • Gumijasta podloga namesto podloge iz tkanine zagotavlja pravilno napetost pogona prek valjev balirke za lažje uravnavanje udarnih obremenitev.
  • Zasnova trislojne tekalne plasti s samodejnim čiščenjem omogoča odstranitev umazanije, ko se trak premakne prek valjev, tekalna plast pa zagrabi poljščino, da prepreči zdrs bale in drgnjenje.
  • Vgrajeni indikator obrabe vam sporoči, kdaj morate zamenjati trak, preden pride do kakršnih koli težav. Zasnova tekalne plasti ima tri ločene sloje, trak pa morate zamenjati, ko je obrabljen zadnji sloj.
Zviti trak

Nakup traku na meter za najvišjo vrednost

Nakup traku na meter je najcenejši način zamenjave traku balirke za okrogle bale John Deere. Trak je naprodaj po ceni za meter, zato lahko kupite samo potrebno količino traku. Nato potrebujete le še zatič za trak v obliki ploščice za povezavo traku.