W650Kombajn

  • 9-litrski motor PowerTech PSS, največja moč motorja 256 kW/348 KM
  • Širina kanala/premer valja: 1670 mm/660 mm
  • Skupno območje aktivnega ločevanja: 1,80 m²
  • Nova sekcijska mlatilna košara za največ 12 % boljšo zmogljivost
  • Skupno območje sistema čiščenja (s sprednjim pretresalom): 6,30 m²
  • Samodejna optimizacija kombajna z integrirano nastavitvijo kombajna (ICA)
Natisni

Žetev v rekordnem času

Serija W vam zagotavlja podporo s pametnejšo tehnologijo, uporabnimi funkcijami in inovativnimi storitvami za hitrejše, udobnejše in učinkovitejše delo ter vrhunsko zmogljivost v vseh pogojih. Veliko območje aktivnega ločevanja in velik 660-milimetrski mlatilni boben izboljšata učinkovitost brez negativnega vpliva na kakovost slame ali porabo goriva.

Sistem čiščenja DynaFlo Plus z velikim območjem čistilnega sklopa zagotavlja izjemno nizke količine izgube in vrhunsko kakovost zrnja v zalogovniku za zrnje.

NOVA sekcijska mlatilna košara: do 12 % večja učinkovitost

Pred glavno mlatilno košaro sta nameščena dva odstranljiva vbočena dela mlatilne košare, ki pokrivata prvi del mlatilne košare in za katera so na voljo tri vrste mlatilnih košar – vstavek za majhno zrnje, univerzalni vstavek in vstavek v obliki okroglega droga. Drugi del mlatilne košare sestavlja fiksna univerzalna mreža mlatilne košare, ki pokriva preostali del.

S preskusi na terenu je bilo ugotovljeno, da je zamenjava mlatilnih košar vredna truda: zamenjava univerzalne sekcijske mlatilne košare z mlatilno košaro za drobna zrna v zahtevnih pogojih mlatenja zagotavlja do 12 % večjo učinkovitost.

DÖNDÜRMEK İÇİN SÜRÜKLE

*Največja moč motorja