Visokokakovostni hederji za koruzo

Širok razpon širin in razmakov med vrstami

Hederji za koruzo so na voljo za širok razpon širin in razmakov med vrstami

Naši visokokakovostni hederji za koruzo so izdelani v Nemčiji v podjetju Geringhoff. Ti hederji, ki so na voljo za širok razpon širin in razmakov med vrstami, da se ujemajo z zmogljivostjo kombajna, lahko delujejo z visoko hitrostjo v vseh razmerah.  Zanovani so za minimalno vzdrževanje, skrivnost slavne vzdržljivosti opreme znamke Geringhoff pa je v natančni izdelavi menjalnikov, ki omogoča notranjo samodejno nastavitev drsne sklopke za zaščito premikajočih se delov enote.

Modularni pogonski sistem

Trajno in poceni vzdrževanje

Namesto povezovanja vrstnih enot z neprekinjeno pogonsko gredjo so med vsako vrstno enoto menjalniki s spojkami Centaflex in zobatimi kolesi Zerol. Menjalniki prevzamejo obremenitev s pogonske linije in zagotavljajo zanesljivo žetev. Rotorji in noži so tudi zaščiteni s trdo oblogo iz volfram karbidnega jekla proti obrabi. Zasnova z nizkimi stroški vzdrževanja modularnega pogonskega sistema ne zahteva verig ali jermenov. Ti pogonski sklopi z nizko močjo, ki jih poganjajo vzdržljivi, aluminijasti menjalniki, pomagajo prihraniti gorivo in povečajo učinkovitost.

Veliki in visoki razdelilniki poljščin tekoče dvignejo koruzne storže v stroj.

Tekoče polnjenje

Veliki in visoki razdelilniki poljščin, ki so odlični za pobiranje ležeče koruze, tekoče dvignejo koruzne storže v stroj. Edinstveno vdelana drsna sponka samodejno napne zbiralne verige, ki ne potrebujejo nobene dodatne nastavitve. Rotorji povlečejo material navzdol z osmimi ostrimi in trpežnimi robovi, prevlečenimi s karbidnim jeklom, ter brez težav zdrobijo koruzo pri manjši porabi goriva in nižji zmogljivosti. Tako ostane manj dela za sekalno enoto. Za tekoče podajanje sta zaslužna tudi enakomerna premer in hitrost po celotni širini rotorja ter veliki, prilagodljivi dovajalni polži.

Enostavna prilagoditev na različne poljščine v le nekaj sekundah

Hiter prehod na drugo vrsto pridelka

Heder je mogoče prilagoditi za drugo vrsto pridelka v le nekaj sekundah. Tako lahko na primer nastavitve razdelilnika pridelkov spremenite tako, da preprosto z roko zavrtite kolo. Element za nastavitev razdalje med verigama je prav tako priročno nameščen ob dovodnem polžu. Zbiralne verige se samodejno napnejo in preklop s koruze na sončnico je enostaven. Če želite spremeniti hitrost hederja, je na voljo menjalnik z 2 in 4 prestavami.

Število vrstŠirina vrste, cmDelovna širina, mVodoravna enota za sekanjeNavpična enota za sekanje

4, 6, 8, 12 ali 16

70, 75 ali 80

2,80 do 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II