XUV865RVečnamenska vozila Cross-Over

  • Dizelski motor
  • 4-kolesni pogon
  • Povsem neodvisno vzmetenje
  • Servokrmiljenje: standardna oprema
  • Cestna homologacija*
  • Število sedežev: 3 (samo na terenu, 2 sedeža na cesti)
  • Ogrevanje in klimatska naprava
Natisni

Največje možno udobje pri delu

Vozilo XUV865R je najudobnejšo vozilo Gator v ponudbi tovrstnih vozil John Deere. Združuje izjemno zmogljivost terenskih večnamenskih vozil modela XUV835M in XUV865M s širokim naborom dodatnih funkcij za še več udobja, zaradi katerih morda ne boste želeli prenehati delati.

Poudarki

XUV865R, posnetek na terenu, posnetek celotnega vozila, pogled z zadnjega desnega vogala

Udobno delo

Standardna oprema vključuje sedeže, podobne avtomobilskim, vratne ročice, enostavne za odpiranje, in vetrobransko steklo, ki se popolnoma odpre, ter sistem za gretje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC). Stilska streha vodo pomika proti zunanjim robovom, sprednje/zadnje luči pa soza boljšo zaščito nemeščene pod strešno linijo.

XUV865R, posnetek na terenu, posnetek podrobnosti, notranjost v rumenorjavi barvi

Svež videz

Opcija R kabini nudi številne dodatke, od bež interierja do električnega ožičenja za priljučke ter ogrevanje, prezračevanje in klimatsko napravo (HVAC). Vključuje tudi sedežno klop iz rumenorjavega blaga 40/60, pokrivala sprednjega in srednjega stebrička, pokrivalo zadnje plošče, rumenorjave obloge vrat, notranje vzvratno ogledalo, dolge in kratke LED-žaromete, strešno luč, senčnike ter brisalec in napravo za pranje vetrobranskega stekla.

XUV865R, posnetek pokrajine, posnetek podobnosti, ogrevanje, ventilacija in klimatizacija (HVAC)

Idealna delovna klima

S štirimi prilagodljivimi ventilatorji, štirimi načini pretoka zraka in tremi hitrostmi prezračevanja, sistem za učinkovito gretje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC) vse leto ohranja idealno temperaturo. Krmilni elementi v avtomobilskem slogu so udobno nameščeni v sredini armaturne plošče, dostopni upravljavcu in potnikom.

Zastopnik za John Deere

Poiščite najbližjega trgovca

Poiščite svojega trgovca John Deere

 

Sorodne teme