Čas je za spremembo

Zaslužite si izjemno učinkovitost delovanja

Zmogljivi traktorji serij 6R, 7 r in 8RX z izjemno učinkovitostjo delovanja bodo vašemu poslu doprinesli oprijemljivo vrednost. Prednosti pri učinkovitosti na področju transporta, zaščite prsti in vsestranskosti boste občutili pri neto dobičku.

Poiščite trgovca

Preverjeni in preskušeni

Prednosti pri učinkovitosti delovanja naših velikih traktorjev na področju transporta, zaščite prsti in vsestranskosti ni potrdilo le nekaj sto evropskih strank, temveč smo enake rezultate pridobili tudi z neodvisnimi preverjanji.Toda to še ni vse. Prav tako so na voljo funkcije preciznega kmetijstva, kot je 1-Click-Go-AutoSetup, ki po učinkovitosti na polju prekaša konkurenco, in druge funkcije za povečanje profitabilnosti.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Produktivno orodje, s katerim boste prihranili čas pri nastavitvah na terenu vse do 50 %. V celoti avtomatizirano delovanje, brez napak in zakasnitev. Vaša vnaprej načrtovana opravila se samodejno prikažejo na prikazovalniku Gen4, ko s traktorjem zapeljete na polje. Vse kar mora upravljalec storiti je, da z ENIM KLIKOM potrdi podrobnosti. In že ste pripravljeni.

Glava – nepremagljivost

Doživite vsestranskost tega okretnega 4-valjnega traktorja z veliko konjske moči, z močno hidravliko, visoko dvižno zmogljivostjo in velikimi pnevmatikami.

Več informacij

Glava – nepremagljivost

Pri transportnih opravilih ne boste mogli prezreti naše linije traktorjev 6R in 7R John Deere. Katera serija bo vaša prva izbira?

 • Št. 1 v transportu – 6R 185

  Upravljali boste do 234 KM z IPM v lahkem 7,9-tonskem ogrodju s srednjim okvirjem z neprekosljivim pospeševanjem in izjemno vsestranskostjo.

  traktor
 • Št. 1 v transportu – 7R 330

  Pri najnovejšem testu DLG PowerMix je naš model 7R 330 postavil nova mejnika pri porabi dizelskega goriva in tekočine DEF v transportnem načinu za traktorje z več kot 300 KM (ECE-R120).

  traktor
 • Št. 1 v transportu – 6215R

  S porabo 19,2 l/uro je model 6215R ne le dosegel najnižjo porabo dizelskega goriva vseh traktorjev na testu¹, temveč je dosegel tudi najhitrejši pospešek pri vlečenju 30-tonske prikolice².

  traktor
 • Št. 1 v transportu – 6250R

  Vse od leta 2018 model 6250R ne pozna poraza na testu DLG PowerMix Transport 2.0. Model 6250R je dosegel najnižjo porabo goriva v transportnem načinu v primerjavi z vsemi udeleženci testa.

  Traktor

Prijavite se na digitalne novice

Več kot le glasilo – prijava na storitev digitalnih novic

Prijavite se na našo storitev digitalnih novic, da boste obveščeni o novih člankih v spletnem dnevniku, novicah, posebnih aktivnostih in ekskluzivnih ponudbah.

Prijavite se!

Sorodne teme

Serija 6R

Serija 6R

Št. 1 na področju transporta in pametne avtomatizacije – izjemna moč pri nizki teži.

Povežite svoj stroj John Deere

Serija 7

Nizka teža, velika moč – odzivno pospeševanje in izjemna okretnost

Povežite svoj stroj John Deere

Serija 8

Napredna tehnologija, izjemna vlečna moč – vsestranski in zmogljivi traktorji za precizno kmetijstvo.

 1. Za to model in stroje, vključene v program Fuel Guarantee družbe John Deere, vam skladno s pogoji programa in v ustreznih državah jamčimo porabo goriva v transportnem načinu 25 l/uro. Če želite izvedeti več, se obrnite na trgovca John Deere.
 2. Test traktorjev, ki ga je izvedla kmetijska zbornica Spodnje Saške (Nemčija) v letu 2020. »V primerjavi standardnih traktorjev (brez upoštevanja znamke Unimog) je John Deere dosegel najnižjo porabo dizelskega goriva. [...] Zanimivo je, da je model 6215R, navkljub nizki porabi goriva, dosegel tudi najhitrejši pri pospeševanju z dvema prikolicama«; www.lwk-niedersachsen.de Za to model in stroje, vključene v program Fuel Guarantee družbe John Deere, vam skladno s pogoji programa in v ustreznih državah jamčimo porabo goriva v transportnem načinu 19 l/uro. Če želite izvedeti več, se obrnite na trgovca John Deere.
 3. Za to model in stroje, vključene v program Fuel Guarantee družbe John Deere, vam skladno s pogoji programa in v ustreznih državah jamčimo porabo goriva v transportnem načinu 20 l/uro. Če želite izvedeti več, se obrnite na trgovca John Deere.
 4. Rezultati strokovnih testov, 6/2018
 5. Glede na porabo goriva 40 l/uro in 20-odstotno večjo učinkovitost delovanja v primerjavi s traktorji 8R pri 7.000 daN.
 6. Če predpostavimo 3-odstotno izgubo pridelka na strnjenih poljih, pščenično polje s pridlkom 8 t/ha in tržno ceno 200 €/t, 3 % (240 kg) ustreza povečanju dobička za 48 €/ha.