Serija 5M

5M Series

Eleganten, lahek in močan model 5M z impresivnimi zmogljivostmi nakladalnika je pripravljen, da postane vaš najljubši na kmetiji. Kompaktni vendar zmogljivi traktorji se ponašajo z izvrstno okretnostjo ter zmogljivim nakladalnikom, ki ga potrebuje vaša kmetija. Njegova panoramska kabina zagotavlja odličen pregled nad nakladalnim priključkom, prestavljanje s prsti pa zagotavlja nemoteno vožnjo po cesti. Menjalnik Powr8™ EcoShift z osmimi prestavami z možnostjo prestavljanja brez prekinitve prenosa moči na polju zagotavlja neprekinjeno vlečno moč, osnovni vgrajeni menjalnik ™ AutoTrac pa zagotavlja udobno delo brez prekrivanja, zlasti pri košnji trave.

Glejte tukaj YouTube

 

 • Prestavljanje pod obremenitvijo

  Naš menjalnik Powr8™ EcoShift, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam zagotavlja osem prestav z možnostjo prestavljanja brez prekinitve prenosa moči. Vsi naši menjalniki, vključno z menjalnikoma ™ PowerQuadPlus s štirimi prestavami z možnostjo prestavljanja brez prekinitve prenosa moči in menjalnikom PowrReverser z dvema prestavama z možnostjo prestavljanja brez prekinitve prenosa moči, so opremljeni z udobno funkcijo za izklop sklopke in dodatno počasno prestavo.™ Z lahkoto spreminjajte smer brez ročnega pritiskanja sklopke ali zaviranja ter prestavljajte na poti tudi pod obremenitvijo s povsem sinhroniziranimi hitrostnimi skupinami in prestavami.

  James Kirk
 • Vgrajeni AutoTrac™

  Povečajte svojo učinkovitost in udobje z našim cenovno ugodnim, opcijsko razpoložljivim integriranim sistemom vodenja. Še posebej pri košnji trave boste uživali v natančnih poteh brez prekrivanja, medtem ko se osredotočate na druge kritične naloge.

  5m-serija
 • Pripravljen na delo z nakladalnikom

  Pri delu z nakladalnikom potrebujete najboljšo možno vidljivost materiala, s katerim rokujete. Zato traktor 5M ni opremljen samo z nizkim in ozkim pokrovom motorja, ampak tudi s panoramskim strešnim oknom. Po želji lahko svoj traktor serije 5M pripravite na naše nakladalnike serije 543M/R ali 603M/R, kar vam omogoča hitro in učinkovito reševanje številnih dodatnih nalog.

  Serija 5M
 • Veliko moči

  Motor z veliko prostornino 4,5 l z do 134 KM in navorom 541 Nm ustvarja izjemno gostoto moči za sicer lahki traktor 5M. Naši motorji so zasnovani posebej za zahtevno delo v kmetijskih strojih in zagotavljajo največjo vlečno moč ob minimalni porabi tekočine.

  Serija 5M

  

  • 2,9-litrski motor s 3 valji
  • 75 KM (55 kW) največje moči (97/68 ES)
  Pogled 5075M
  • 4,5-litrski motor s 4 valji
  • 100 KM (73,7 kW) največje moči (97/68 ES)
  Pogled 5095M
  • 4,5-litrski motor s 4 valji
  • 110 KM (81 kW) največje moči (97/68 ES)
  Pogled 5105M
  • 4,5-litrski motor s 4 valji
  • 125 KM (92,1 kW) največje moči (97/68 ES)
  Pogled 5120M
  • 4,5-litrski motor s 4 valji
  • 135 KM (99,9 kW) največje moči (97/68 ES)
  Pogled 5130M
Kabina, ki je prilagojena vam

Kabina, ki je prilagojena vam

Ko vstopite v kabino serije 5M, boste takoj opazili: veliko prostora za udobno namestitev, veliko steklenih površin naokoli za neomejen pogled in upravljalni elementi, razporejeni za intuitivno, enostavno in učinkovito upravljanje traktorja.

Znan po svoji moči

Znan po svoji moči

Ne glede na to, ali izberete menjalnik PowrReverser 16/16 ali naš menjalnik PowrReverser 32/12 z opcijo Hi-Lo in krmiljenjem modulacije, boste za svoje najzahtevnejše delo vedno dobili neprekosljivo vlečno moč.

Pripravljen na delo z nakladalnikom – iz tovarne

Pripravljen na delo z nakladalnikom – iz tovarne

Imate možnost izbire: naši cenovno ugodni nakladalniki serije M za vse standardne oblike uporabe ali serija R za najtežje pogoje dela – obe seriji sta cenjeni zaradi brezhibne uporabe in izjemne produktivnosti.

Locate your John Deere Dealer

Poiščite najbližjega prodajalca

Poiščite najbližjega prodajalca