John Deere inovacije in tehnologija

Oglejte si prihodnost

Tehnologija John Deere

V podjetju John Deere izvajamo inovacije v imenu svojih strank, saj to, kar se naučimo, ni stranski produkt tega, kar počnemo. Je gorivo, ki poganja naša prizadevanja, da smo lahko boljši. Naše rešitve kupcem omogočajo, da uresničijo svoje želje, natančneje in bolj produktivno opravljajo svoje delo z napredno tehnologijo ter na podlagi podatkov sprejemajo boljše odločitve.

Traktor, ki razpršuje po polju

Tehnologija za precizno kmetijstvo

Naši izdelki za precizno kmetijstvo pretvorijo robustne stroje v inteligentne partnerje na terenu, ki razkrijejo vrednost od najmanjšega semena do največje rastline. Naša enostavna in najsodobnejša tehnologija deluje za vas in ne obratno.

Kmetijska tehnologija >
S kmetijstvom povezana podpora >

Buldožer, ki prevaža beton

Tehnologija za precizno gradbeništvo

Izredno robustni gradbeni stroji John Deere so tudi izredno pametni. Naši izdelki s precizno tehnologijo optimizirajo vaše stroje, povečajo čas obratovanja in zagotovijo dodatno vrednost, ne glede na to, ali premikate zemljo, gradite infrastrukturo ali tlakujete ceste.

Gradbena tehnologija >
Z gradbeništvom povezana podpora >

V kabini gozdarske opreme

Tehnologija za precizno gozdarstvo

Delajte hitreje, pametneje in odklenite vrednost s tehnologijo za precizno gozdarstvo John Deere. Od spremljanja stroja do diagnostike na daljavo do napotkov strokovnjakov s področja tehnologije vam lahko pomagamo povečati produktivnost in čas delovanja ter zmanjšati dnevne obratovalne stroške.

Gozdarska tehnologija >
Z gozdarstvom povezana podpora >

Lee Redden stoji pred opremo

Gojenje inovacij

V podjetju John Deere vsak velik korak spodbuja inovativen duh, ki poganja našo strast do sanjarjenja, oblikovanja in zagotavljanja prodornih izdelkov in rešitev, ki omogočajo naprednejše življenje in ohranjajo naš svet za prihodnje generacije.