Expert Check 7+

Expert Check

Naj bo vaš stroj John Deere še dolgo v pogonu. Prijavite se na storitev Expert Check.

Ta storitev pregleda je odlična izbira za vas, če je vaš traktor John Deere star sedem let ali več. S storitvijo Expert Check 7+ boste pridobili podrobno poročilo o stanju vašega traktorja. Prejeli boste specifična priporočila za odpravo morebitnih napak in popravila z originalnimi deli John Deere, deli Reman oz. nadomestnimi deli. Tako bo vaš traktor ohranil svojo učinkovitost, stroški delovanja pa bodo ostali nizki.

Poiščite trgovca

 • Izkoristek delovnega časa

  Izkoristek delovnega časa

 • Manjši obratovalni stroški

  Manjši obratovalni stroški

 • Optimalna varnost

  Optimalna varnost

 • Več udobja

  Več udobja

 • Kombajni

  Ali vam vaš kombajn zvesto služi že več let? Zagotovite, da bo temu tako tudi v naslednjih letih, in izberite temeljno storitev Expert Check 7+ za letno vzdrževanje.

  Kombajni
 • Silokombajn

  Vsakoletna žetev terja svoj davek na vašem silokombajnu. Toda še vedno vam dobro služi. Odločite se za storitev Expert Check 7+ in se nadejajte brezhibne zmogljivosti pri naslednji žetvi.

  Silokombajn
 • Balirke

  Balirka, ki vam že več let stoji zvesto ob strani. Poskrbite, da bo temu tako še nekaj bodočih let in se odločite za vsakoletno storitev Expert Check 7+.

 • Škropilniki

  Vaš škropilnik je kompleksen stroj. S storitvijo Expert Check 7+ boste zagotovili, da še naprej v brezhibnem delovnem stanju in tudi starejši model bo skladen z nacionalnimi predpisi, kot so NSTS, SKL in JKI.

  Škropilniki
celoviti paketi

Vse, kar potrebujete, ena cena

Prihranite denar z vseobsegajočimi cenami naših celovitih paketov. Po prejetih rezultatih storitve Expert Check se odločite, katera dela naj izvedemo – za fiksno ceno, ki vključuje vse dele in delo.

Potrjena kakovost

Potrjena kakovost

Nadomestne rešitve, ki jih ponuja John Deere, so najboljše izbire delov za vaše stroje, ki jih ne uporabljate tako pogosto kot primarne stroje. Deli s konkurenčnimi cenami so prav tako prestali postopek preverjanja s strani družbe John Deere, ki zagotavlja, da bodo ti deli vedno boljša izbira od delov drugih proizvajalcev.

Prijava na storitev digitalnih novic

Več kot le glasilo – prijava na storitev digitalnih novic

Prijavite se na našo storitev digitalnih novic, da boste obveščeni o novih člankih v spletnem dnevniku, novicah, posebnih aktivnostih in ekskluzivnih ponudbah.

Prijavite se!

Sorodne teme

6M-ec

Expert Check

Ali je vaš stroj mlajši od sedmih let? Poiščite storitev Expert Check.

click-and-collect

Click & Collect

Naročanje delov še nikoli ni bilo preprostejše! Vsi deli, ki jih potrebujete, so na dosegu enega klika.