John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ - Naj dolgo živi vaš John Deere

Starejši ali sekundarni stroji morajo prav tako biti v najboljši formi. Expert Check7 + je stroškovno učinkovit način, da jih obdržite v vrhunski formi. Posebej zasnovane in preizkušene storitve ter cenovno ugodne rešitve zagotavljajo več razpoložljivosti, udobja in varnosti.

machinery-img

Ohranite delovanje zaupanja vrednih strojev

Naši stroji so narejeni za dolgotrajno delo, zato nudimo to posebno storitev, namenjeno strojem, starejšim od 7 let. Pregledi poročajo o stanju vašega zaupanja vrednega delovnega stroja in ponujajo več rešitev za dele glede na vaš cenovni razred in uporabo. Bolje je rešiti težave še preden se pojavijo. Pameten način za ohranjanje uspešnosti in nizkih stroškov. Expert Check 7+ je na voljo za traktorje, kombajne, samovozne kombajne, pršilnike in balirke.

expert-check-7+-machinery

Expert Check 7+ za vse stroje

Ne glede na to, ali gre za traktor, kombajn ali pršilnik: če je vaš stroj John Deere starejši od 7 let, je naš Expert Check 7+ prava izbira. Na podlagi rezultatov, ki so vam jih posredovali naši strokovnjaki, se hitro in enostavno odločite, kako želite vzdrževati. Na ta način bo vaš stroj še naprej deloval po svojih najboljših zmogljivostih, medtem ko se stara.

manufacturing-area

Expert Check Kot nov

Vaš stroj je še vedno relativno nov ali še ni star 7 let? Tudi takrat lahko s pravočasnim pregledom prihranite veliko denarja. Po naporni sezoni je treba vaš osnovni stroj pregledati, da bo pripravljen na naslednjo. Naši strokovnjaki opravijo teste, da se prepričajo, da je vsak del pripravljen na delo, kot da bi bil nov. Tovarniško preizkušen kontrolni seznam zajema vse, kar je ključnega pomena za varnost in razpoložljivost. Če želite izvedeti več o naši splošni storitvi Expert Check, preprosto kliknite na spodnji gumb.

Prednosti za vas

tehnik

Izkoristek delovnega časa

Naš temeljit tehnični pregled poskrbi, da je vaš stroj na voljo, ko ga potrebujete.

delavec

Manjši obratovalni stroški

S storitvijo Expert Check 7+ in našo veliko populacijo strojev lahko izkoristimo več rešitev za zamenjavo delov, kot so originalni deli, nadomestni deli John Deere in Reman. To pomeni znatno znižanje stroškov do 40 % cene delov in veliko prednost preventivnega pregleda: Veliko zmanjšanje zavarovalnih tveganj!

optimal-safety

Optimalna varnost

Naši tehniki so opravili obsežno usposabljanje in imajo dolgoletne izkušnje pri pregledovanju in vzdrževanju strojev John Deere. Odkrili bodo vse, kar bi lahko ogrožalo vašo varnost.

more-comfort

Več udobja

Preverili bomo vzmetenje kabine, akumulator, klimatsko napravo, vzmetenje sedeža in nastavitev, da vam zagotovimo optimalno udobje v dolgih delovnih dneh!

Proračunsko prijazni deli

engine

Reman

Predelani (REMAN) deli John Deere so trajnostna izbira: Uživajte v znižanju cene, vendar ne v kakovosti. 

Deli

Nadomestni deli

Cenovno ugodna alternativa, ki jo je odobril John Deere za vzdrževanje delovanja strojev, ki se morda uporabljajo manj kot vaša osnovna oprema. Varčujte pametno.

Dodatni viri

Connected Support™

Povežite svoje podjetje z uspehom. Naša storitev Connected Support zazna morebitne težave in lahko celo opozori vašega trgovca, da jih reši z diagnostiko v realnem času. Pomagamo vam, da bo vaša oprema delovala.

Več informacij

Finančne rešitve John Deere

S svojimi strankami tako dolgo delamo, da ne le poznamo njihova podjetja, ampak tudi razumemo posebne zahteve glede financiranja. Če gre za nakup, zakup ali najem stroja, bomo našli rešitev.

StellarSupport

Vaš portal za podporo preciznega kmetovanja, ki vam zagotavlja najnovejšo programsko opremo, priročnike in usposabljanja. Poiščite vse, kar potrebujete za čim boljše poslovanje in sprotno posodabljanje.